Orhan Uluca: "Galatasaray'da aklını, fikrini mi kaybettin, bunu nasıl yapabilirsin?"

Galatasaray'da Bayern Münih maçı sonrasında bazı oyuncuların performansı olumsuz anlamda yine dikkat çekti.

Orhan Uluca: "Galatasaray'da aklını, fikrini mi kaybettin, bunu nasıl yapabilirsin?"

Markaj Youtube kanalında Orhan Uluca, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Uluca'nın açıklamaları şu şekilde:

"TETE, SAHADA HİÇ YOKTU"

"Tete oyunda olduğu yaklaşık 25 dakikada neredeyse hiç sahada yoktu. Anlamadığım bir şekilde ne hücumda ne de savunmada hiç etki gösteremedi."

"ZAHA VE ZIYECH, TAKIMA HENÜZ OTURMADI"

"Zaha ve Ziyech, takıma henüz oturmadı. İkisinin de gelir gelmez yaşadığı sakatlıklar ve yeni yeni kendine gelmesi.... Ziyech, saha içerisinde çok iyi görüyoruz ama fizik olarak tam hazır değil. Zaha'nın ise Galatasaray'a adaptasyonu tam anlamıyla gerçekleşmedi." 

"ANGELINO VE BOEY'DEN CİDDİ BİR ASİST KATKISI GELMEDİ"

"Top kapma, baskı var ama final pasları neticesinde Galatasaray, henüz Angelino ve Sacha Boey'den ciddi bir asist katkısı alamadı."

"AKLINI, FİKRİNİ Mİ KAYBETTİN?"

"Dakika 85. Victor Nelsson'a gelen hava topunda etrafında bir tane Bayern'li oyuncu ve baskı yok. O topu göğsünle nasıl vermeye çalışıyorsun? Aklını, fikrini mi kaybettin, böyle bir hatayı nasıl yapabilirsin? Topu göğsüyle rakibe attıktan sonra kime neyi anlatacaksın? Yapacağın rahatça göğsüne alıp kalecine vereceğin bir uzaklaştırmaydı."

"OLIVEIRA'NIN ACİLEN FORMA GİRMESİ LAZIM"

"Bakambu'ya attırdığı gol ile beklediğimiz Sergio Oliveira'nın bu olduğunu görmüş olduk. Oliveira'nın acilen iyileşmesi gerekiyor. Maçın başında yaptığı şikayetlerden kurtulup Oliveira'nın forma girmesi lazım."

"SAĞLIKLI BİR ICARDI, 2-3 GOL DAHA FAZLA ATARDI"

"Icardi, aralıksız bir şekilde oynuyor. Yaz kampı da geçirmedi. Üst üste maçlar seni buraya kadar getirdi. Önümüzde bir milli ara var ama oraya kadar dayanamadı. Sağlıklı bir Icardi, 2-3 gol daha fazla atardı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2023, 11:44
YORUM EKLE