Orhan Uluca: "Galatasaray gol attığında yedek kulübesinde havaya sıçrayan ilk kişi, muazzam bir transfer"

Galatasaray'da futbolcuların yükselen performansı takımın oyununa önemli katkı sağlıyor.

Orhan Uluca: "Galatasaray gol attığında yedek kulübesinde havaya sıçrayan ilk kişi, muazzam bir transfer"

Galatasaray'da Cedric Bakambu'nun takıma katkı sağlaması büyük sevinç yaratıyor.

Mauro Icardi'nin sürekli oynaması nedeniyle çok fazla süre alamayan Bakambu, buna rağmen kendisini hazır tuttu ve şans geldiğinde de bunları iyi kullandı.

CEDRIC BAKAMBU GÜNDEMİ

Markaj Youtube kanalında Orhan Uluca, Cedric Bakambu ile ilgili yorumlarda bulundu.

Uluca'nın açıklamaları şu şekilde:

"YEDEK KULÜBESİNDEN İLK SEVİNEN KİŞİ"

"Galatasaray gol attığında yedek kulübesinde havaya sıçrayan ilk kişi Bakambu oluyor. Çok takımdaş, hakkı yenmesine rağmen... Icardi'nin iğneyle oynadığında ve çok kötü oynadığında bile oyundan hiç çıkmaması nedeniyle oyuncu demoralize olur. Hem demoralize olmuyor hem takıma aidiyeti çok yüksek hem de süre aldığı her zaman verimli oldu. 10 maç üst üste kötü oynasa da yine oynayacağını bildiğiniz bir oyuncunun arkasında beklemeyi göze alabilecek ne akdar oyuncu var ki?"

"BENCE MUAZZAM BİR TRANSFER"

"Yedek santrfor olarak bence muazzam bir transfer. Bir de böyle karakter olduğunda tadından yenmiyor. Galatasaray'ın en iyi transferlerinden biri olabilir, çünkü bu tarz oyuncular seni şampiyon yapar. Bakambu, Galatasaray'ın en kilit oyuncularından birisi. Bunu net bir şekidle söyleyebiliriz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2023, 21:51
YORUM EKLE