Orhan Uluca: "Galatasaray istiyor ve en sevdiğim özelliği her zaman ceza sahasına giriyor"

Galatasaray'da oyuncuların sergilediği futbol eleştiri alırken transfer çalışmaları da sürüyor.

Orhan Uluca: "Galatasaray istiyor ve en sevdiğim özelliği her zaman ceza sahasına giriyor"

Markaj Youtube kanalında Orhan Uluca, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Uluca'nın açıklamaları şu şekilde:

"OKAN HOCANIN DEĞERİNİ ŞÖYLE ANLAYABİLİRİZ"

"Okan hocanın değerini anlamak için ben bir şey söyleyeceğim. Zaman zaman eleştiriyoruz, biz de konuşuyoruz ama asıl soru şu. Davinson Sanchez hariç Galatasaray'ın doğru bir transferi olmadığını söylüyorlar. Zaha verimsiz, Ziyech verimsiz, Ndombele verimsiz, Angelino verimsiz, Kerem Demirbay verimsiz... Kerem Aktürkoğlu'nun performansına 10 üzerinden kaç vereceksiniz? Icardi'nin Eylül ayından sonraki performansı nasıl? O zaman, 20 maçta 1 mağlubiyet alıp 19 maçın da 16'sını kazanan bir Galatasaray, nasıl oluyor? Fenerbahçe, lig ve Avrupa dahil olmak üzere 17'de 17 ile başladı. Galatasaray'ın bu kadar iyi giden bir rakibi karşısında başa baş, hatta ve hatta iç sahada oynayacağı derbi maçını da düşünürsek avantajlı konumda olduğunu nasıl anlamalıyız? Ben Okan Buruk'un oyunuyla anlıyorum."

"GALATASARAY'IN 5-6'LIK YAPABİLECEĞİ BİR MAÇA İHTİYACI VAR"

"Galatasaray'ın fark atmaya, Başakşehir gibi bir maça ihtiyacı var. O açılım ve özgüven ondan sonra gelir. Gol atmak çok önemli. 5-6'lık yapabileceği bir maç gerekiyor. Ondan sonra oyuncular açılır."

"PASALIC, HER ZAMAN CEZA SAHASI İÇİNDE"

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Mario Pasalic için ise Uluca; "Mario Pasalic'in en sevdiğim özelliği ceza sahasına giriyor, her zaman ceza sahası içinde. Bitiriciliği var. Galatasaray'ın en büyük eksiklerinden bir tanesi bu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2024, 17:54
YORUM EKLE