Orhan Uluca: "Parayla asla alamayacağınız oyuncu kıvamına gelecek, Galatasaray'ın alma şansı..."

Galatasaray, milli arayı olabilecek en faydalı bir şekilde geride bıraktı.

Orhan Uluca: "Parayla asla alamayacağınız oyuncu kıvamına gelecek, Galatasaray'ın alma şansı..."

Markaj Youtube kanalında Orhan Uluca, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Uluca'nın açıklamaları şu şekilde:

"NDOMBELE'Yİ GETİREBİLME ŞANSI YOKYU"

"Milli arada Galatasaray'da en çok konuşulan isim Ndombele oldu. Hem formuna kavuştuğu hem de çalışkan olması hakkında... Ndombele'de işler tabi istediğiniz gibi değil. Zaten istediğiniz gibi gitse Galatasaray'ın Ndombele'yi getirebilme şansı yoktu. Bu sorunları konuşarak çözebileceğinizi ve onarabileceğinizi göz önünde bulundurarak alırsınız. Bunu çözdüğünüz zaman elde ettiğiniz çok başka bir şey olacaktır. Maddi güçle asla alamayacağınız oyuncu kıvamına gelecektir."

"ICARDI DE FARKINDA"

"Icardi'nin milli takım arasında çalışması, hırsı ve yolculuk yapmadan İstanbul'da kalması çok önemli. Icardi de farkında, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester ve Kopenhag, ligde önemli maçlar kapıda...

"ICARDI, PAYLAŞIMLARIYLA CEVAP VERİYOR"

"Real Madrid dedikoduları var ama paylaştığı paylaşımlarla cevabı veriyor. Galatasaray'da bulduğunu başka bir takımda bulamaz. Icardi, Inter ve PSG gördükten sonra Galatasaray'ın ne demek olduğunu biliyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2023, 14:30
YORUM EKLE