Orhan Uluca: "Yanlış bir anlama var, aslında Torreira..."

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig serüveni yoğun bir şekilde devam ediyor.

Orhan Uluca: "Yanlış bir anlama var, aslında Torreira..."

Markaj Youtube kanalında Orhan Uluca, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Uluca'nın açıklamaları şu şekilde:

"TORREIRA, ÇOK İYİ BİR 8'DİR"

"Yanlış bir anlama var. Aslında Torreira çok iyi bir 8’dir. Ndombele mi Torreira mı? Torreira. Fred mi Torreira mı? Bence Torreira. Torreira tam bir 6/8 karışımıdır. Hem defansta hem de ofansif preste çok iyidir, ekstrası ise ayağı gayet iyi bir pasördür."

"HENÜZ ANGELINO'YU TANIMIYORLAR"

"Takım henüz Angelino'yu tanımıyor. O bazen herkesin şut çekeceği noktada orta açan, orta açmasını bekledikleri yerde şut çeken adamdır." 

"OKAN HOCA RÜŞTÜNÜ İSPAT ETTİ"

"Icardi tamam büyük maçlarda iyi ama Okan hoca da iyi performanslar gösteriyor. Unutmayalım ki; 0-3 biten Fenerbahçe maçında Icardi ve Torreira yedekti. Maç büyüdükçe Okan hoca da büyüdü. Okan Buruk iyi bir teknik direktör ama asıl rüştünü ispat ettiği maçlar büyüklerle oynadığı maçlar. Geçen sene oynadığı derbiler, Başakşehir başındayken Manchester maçları vs."

"ICARDI, BU LİGE ÇOK FAZLA"

"Icardi, Icardi'dir. Kilo fazlası olabilir, antrenman eksikliği olabilir ama Icardi, saf golcü ve yıldızdır. Icardi bu lige, seviyeye çok fazla. Hatta İngiltere'de baş altı takımlara bile fazla bir golcü. Örneğin; Tottenham Hotspur." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2023, 12:35
YORUM EKLE