Orhan Uluca: "Yayıncı kuruluş yayını öyle bir açtı ki anlamsız, 10 hakem penaltı dedi"

Sivasspor - Galatasaray maçında yaşanan gol iptalinin yankıları devam ediyor.

Orhan Uluca: "Yayıncı kuruluş yayını öyle bir açtı ki anlamsız, 10 hakem penaltı dedi"

Sivasspor - Galatasaray karşılaşmasının 50. dakikasında Sivasspor'un attığı gol, VAR hakemi Özgüç Türkalp'ten gelen uyarı sonrası incelendi.

OFSAYT KARARI ÇIKTI

Maçın hakemi Erkan Özdamar, uzun süren incelemenin ardından ofsayt nedeniyle golü iptal etti.

Ofsayt çizgisinin çekilmemesi ise tartışmaları beraberinde getirirken Erkan Özdamar ve Özgüç Türkalp'e tepki gösterilmesine neden oldu.

YAYINCI KURULUŞA TEPKİ

Futbol yorumcusu Orhan Uluca, yayıncı kuruluşun maçın ardından programa başlama şekline tepki gösterdi.

Uluca'nın açıklamaları şu şekilde:

“Sivasspor - Galatasaray maçı sonrası yayıncı kuruluş yayını öyle bir açtı ki '40 kişi izledik anlayamadık' falan... Sanki bir kasıt varmış gibi. Anlamsız. Nelsson'un pozisyonuna 10 hakem penaltı diyor. Onu konuşuyor musun?"

"Alanyaspor maçında İcardi'nin elden seken şutu net kırmızı kart ve penaltı. 5-0'a gidecek maç hakem hatalarıyla 2-2 bitti. Bunları konuşuyor musun? Dedin ki 'Hakem triosuna bırakıyoruz'. Yanlış bir algı. Yayıncı kuruluş, ligin değerini artırmakla mükellef bir kurum"

"Sivasspor'un o golü de ofsayt. Son adam Boey. Ofsayta bakılması gereken yer de Muslera ile iki Sivassporlu oyuncu. Sivasspor - Galatasaray maçını hakem katletti diyecek bir şey yok. Nelsson'un verilmeyen penaltısı da var." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2023, 19:59
YORUM EKLE