Ortalık karıştı, "Skandal" dediler! "Ortalık çok gergin"

Galatasaray, bugün dünyaca ünlü yeni golcüsü Mauro Icardi’ye kavuşacak. Sürpriz bir Türkiye açıklamasına imza atan Wanda Nara'nın İstanbul seyahati Arjantin'de kriz yarattı. Sette ortalığın karışmasının ardından güzel isim kendini savundu.

Ortalık karıştı, "Skandal" dediler! "Ortalık çok gergin"

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın PSG’den 1 yıllığına kiraladığı Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile birlikte bu akşam İstanbul’a gelecek.

Geçtiğimiz hafta Miami’de ailece tatil yapan Arjantinli yıldız, hafta başında Paris’e geçti. Dünyaca ünlü futbolcu, son prosedürlerin halledilmesinin ardından Galatasaray’ın göndereceği özel uçakla İstanbul’a iniş yapacak.

Galatasaray, PSG’den bedelsiz olarak kiralayacağı Icardi’nin maaşının 3 milyon Euro’luk kısmını ödeyecek.

TRANSFER KRİZ YARATTI, ARJANTİN BASINI 'SKANDAL' DEDİ

Mauro Icardi'nin Galatasaray'a muhtemel transferi, Arjantin'de kriz yarattı. Yıldız futbolcunun eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara'nın Arjantin'de jüri olarak yer alacağı "La Mascara" isimli programın çekimleri yarıda kaldı.

Türkiye'de bir dönem yayınlanan "Maske Kimsin Sen?" isimli formatın uyarlaması olan yarışma programı, Wanda Nara'nın Türkiye'ye taşınacağını son anda bildirmesinin ardından sıkıntılı bir sürece girdi. Arjantin Magazin basını, bu gelişmeyi okuyucularına 'skandal' olarak duyurdu.

Natalia Oreiro'nun sunuculuğunu üstleneceği program, önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren seyirciyle buluşacak. Ancak Wanda Nara, kanal yönetimiyle sözleşme imzalamasına rağmen Mauro Icardi'nin Galatasaray'a transferi sebebiyle jüri üyeliğinden çıktı.

"ORTALIK ÇOK GERGİN"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Arjantinli gazeteci Pia Shaw, "Evet iddiaları doğrulattım. Wanda Nara, yarışmanın jüri üyeliğinde yer almayacağını bugün yapımcıya bildirmiş. Ortalık çok gergin." dedi.

Bir başka Arjantinli gazeteci Fernanda Iglesias ise "Yarın programın lansmanı vardı ve tüm gazeteciler davet edildi. Ancak Wanda Nara orada olamayacak. Bu durum yapımcıları ve kanal yönetimini çok sinirlendirdi." ifadelerini kullandı.

WANDA NARA KENDİSİNİ SAVUNDU

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Wanda Nara ise "Hiçbir çekimi kaçırmadım. Yarın lansmanda olmayacağım çünkü öncelikli bir işim var. Daha önce kanal yönetimi ve yapımcı şirketle konuştuğumuz bir konu bu." diyerek kendisini savundu.

Çekimlerin kalan bölümüne katılacağını ve yerine kimsenin geçmeyeceğini söyleyen Wanda Nara, "Benim yerime kimse geçmeyecek. Her şey anlaşıldığı ve eskisi gibi devam edecek. Yapımın kalitesi inanılmaz. Her bir bölümde ne kadar eğlendiğimi size anlatamam." dedi.

Wanda Nara'nın Pazar günü İstanbul'dan Arjantin'e dönerek Pazartesi gününden itibaren çekimlere katılacağı kaydedildi.

Kaynak: Hürriyet

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2022, 21:34
YORUM EKLE