Osman Şenher: "Biraz araştırma yaptım, Galatasaray'dan 13 milyon Euro istiyorlar"

Galatasaray'da transfer çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Osman Şenher: "Biraz araştırma yaptım, Galatasaray'dan 13 milyon Euro istiyorlar"

Milliyet Gazetesi spor yazaru Osman Şenher, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Şenher'in açıklamaları şu şekilde:

Galatasaray taraftarında yine transfer paniği başladı. Efendim, transferler gecikiyormuş, takımın santrforu yokmuş, ön eleme maçlarına golcüsüz çıkılırsa Şampiyonlar Ligi’ne havlu atılırmış...

"BİR GARİP İNSANLAR..."

Bir grup her zaman olduğu gibi kötü senaryolar yazarak, karalama kampanyası başlattı. Teknik Direktör Okan Buruk, Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Başkan Dursun Özbek futbolu bilmiyorlar, başarılı olmak istemiyorlar! Bu garip insanlar onlardan daha çok Galatasaray’ı düşünüyor!

Öncelikle şunu söyleyeyim, 2. ve 3. tur ön eleme maçlarını Galatasaray bu kadro ile elini, kolunu sallayarak geçer. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Zaniolo, Barış Alper, Kerem ve Mertens gol yollarında kesinlikle sıkıntı yaşatmazlar. Ama play-off turunda çıkacak rakip güçlü olacak. Kesinlikle kimler gelecekse, nasıl bir planlama yapılıyorsa tüm transferlerin bu tura hazır olması lazım.

"BİRAZ ARAŞTIRMA YAPTIM, RASHICA İÇİN 13 MİLYON EURO İSTİYORLAR"

Biraz araştırma yaptım. Yöneticiler şu anda ‘Rashica’yı alalım’ deseler kulübü 13 milyon Euro istiyor. Ama biraz bekledikleri zaman bu fiyat 7’ye, 8’e düşecek. Icardi için de durum aynı. Görüşmeler tabii ki devam ediyor.

"ŞU AN ICARDI'YE 20 MİLYON EURO VERMEK ZORUNDA KALIRLAR"

Icardi, PSG ile antrenmanlara başlayacak. Büyük bir ihtimalle de son tura kadar bu transfer bitecek. Ama şu anda alıyorum deseler, kulübüne 25 milyon Euro, Icardi’ye de en az 20 milyon euro vermek zorunda kalırlar.

"HEPSİ FIRSAT TRANSFERİ OLACAK"

Yöneticiler bunun için sabırlı davranıyor. Icardi’den başka iki golcü daha alınacak. Orta sahaya, sol beke yeni yıldızlar gelecek. Bunların hepsi fırsat transferi olacak. Torreira’nın kalması kesinleşti. Ama Boey ve Nelsson kalacak mı, gidecek mi daha belli değil. 20 milyon euronun üzerinde teklifler gelirse bu iki isim de gidecek. Fakat takımlar bu rakama çıkmazsa kariyerlerine Galatasaray’da devam edecekler. Bu daha kesinleşmedi. Bunun için de yönetim, transferde sakin ve sabırlı davranıyor.

"HERKES İNANACAK, SABIRLA BEKLEYECEK

Sıradan futbolcular almak isteseler, şimdiye kadar transfer çoktan bitmişti. Ama kaliteli, yıldız futbolcular istendiği için geçen sezon olduğu gibi sabırlı davranıp beklemek gerekiyor. Galatasaray taraftarının da bu yüzden yöneticilere baskı yapmaması lazım. Geçen sezon bu yönetim harika hamleler yaptı ve şampiyonluk kazanıldı. Bu sezon da aynısını yapmak istiyorlar. Avrupa kupalarında başarılı olmak için taraftarlara söz verdiler. Bu da bir gerçek. Bunu göz önünde bulundurarak başkana, yönetime, teknik heyete herkes inanacak ve sabırla bekleyecek. En doğru strateji bu...

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2023, 11:15
YORUM EKLE