Osman Şenher: "Galatasaray'a gelir mi bilemiyorum ama almak için büyük bir mücadele veriliyor"

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmaları sürüyor.

Osman Şenher: "Galatasaray'a gelir mi bilemiyorum ama almak için büyük bir mücadele veriliyor"

Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Şenher'in açıklamaları şu şekilde:

Başkan Dursun Özbek, Erden Timur ve Okan hoca, Galatasaray’ın geleceği için çok büyük çalışmalar yapıyor. 

Okan Buruk, “Kuracağımız kadroda rotasyon lafı konuşulmayacak, iki tane onbir olacak, bu iki onbirdeki futbolcular hem Avrupa’da hem de Süper Lig’de oynayacaklar. Kim oynarsa oynasın rotasyon futbolcusu olmayacaklar. Bu sezon 60 maç oynayacağız. İki tane 11’imiz olacak. Hangi takımı sahaya sürersek sürelim, ikisi de görevlerini mükemmel yapacak” diyor.

"RAMOS İÇİN BÜYÜK MÜCADELE VERİLİYOR"

Hedef böyle konmuş. Anladığım kadarıyla Süper Lig’de şampiyonluk kovalanırken, Avrupa’da 2000 senesinde olduğu gibi yine bir kupa kazanma programı yapıyorlar. Transfer sarı-kırmızılı kulüp için yeni başlıyor. Şu ismi geçen futbolculara bakın. Sergio Ramos gelir mi gelmez mi onu bilemiyorum. Ama Ramos’u almak için büyük bir mücadele veriliyor.

Nelsson kalsa bile, Ramos olmasa bile gene o mevkiye Abdülkerim’in yanına çok iyi bir stoper almak için çalışma yapılıyor. Paredes veya aynı kalitede bir futbolcu transferi mutlaka yapılacak deniyor. Ve bu transferlerin laf olsun diye yapılmadığını belirtiyorlar. En önemlisi de olmazsa olmaz diye Rashica’nın ismi geçiyor. Kosovalı futbolcu da Cim-Bom’da forma giymek istiyor, bu transfer gerçekleşecek. 

Zaniolo’yu isteyen kulüpler varmış. İstenen para verildiği takdirde gönderilecekmiş. Morutan ve Midtsjö de gönderilecek gibi. Çünkü bu iki futbolcuya da çok talip var. Bunların üzerine Tete’yi de ekleyin; Okan hocanın iki 11 kurması gayet doğal. Futbolcuların hepsi kaliteli ve ahlaklı. Süper Lig ve Avrupa maçlarının yoğun trafiğinde herkes forma şansı bulacak bu da takımın futbol çıtasını yükseltecek. 

"O MAÇIN HAKKI EN 6 GOLDÜ"

Galatasaray son oynanan Olimpija maçında kadro eksik olmasına rağmen olağanüstü mücadele etti. Resmen savaştı, Sloven ekibinin içinden geçti. Atılan üç gole takılmamak lazım. O maçın hakkı en az altı goldü. Düşünün bir de hazır bir Torreira, Zaha ve Icardi’nin de takıma katıldığını... Rekabet daha da artacak. Bütün futbolcular oynamak istiyor. Okan Buruk adaletli forma dağıtan bir hoca. Performansından memnun olduğu futbolcuları hayatta kesmez. Bu da Galatasaray’ın bütün kulvarlarda çok başarılı olacağını gösterir.

"KEREM DEMİRBAY ÇOK BÜYÜK BİR YILDIZ"

Kerem Demirbay’ı şu an kimse tanımıyor. Nasıl bir performans göstereceğini bilmiyor. Ancak öyle bir sol ayağı var ki, mükemmel şut çekiyor, pas veriyor ve enerjisiyle rakip atakları kesiyor. Çok büyük bir yıldız. Aynı şekilde Bakambu da orta sahada ve hücumda savaşıyor. Olimpija karşısında gol vuruşlarında şanssızdı ama devamlı golü kokluyor. Icardi, Bakambu ve Halil Dervişoğlu bu sezon gol rekoru kırarlar. 

Sonuçta şu an tam hazır olmasa da, transfer çalışmaları bitmese de eldeki kadroyla Okan hoca çok başarılı olacağını Olimpija maçında gösterdi. 

Kaynak: Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2023, 22:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Haci ünal
Haci ünal - 10 ay Önce

38 yasindaki adam ramos gelse ne olur gelmese ne olur

Fadıl karabulut
Fadıl karabulut - 10 ay Önce

Haci unal arkadaşımın dediği gibi ramos gelse ne olur gelmese ne olur