Osman Şenher: "'Galatasaray'dan gidecek' diyorlar ama kesinlikle böyle bir şey yok"

Galatasaray'da Dünya Kupası arasında önemli gelişmeler yaşanıyor.

Osman Şenher: "'Galatasaray'dan gidecek' diyorlar ama kesinlikle böyle bir şey yok"

Milliyet Gazetesi spor yazarı Osman Şenher, Galatasaray ile igili yorumlarda bulundu.

Şenher'in açıklamaları şu şekilde:

Dünya Kupası'nı buruk da olsak seyrediyoruz. Bende şok yaratan müsabaka, Arjantin-Suudi Arabistan maçı oldu...

Suudiler favori gösterilen Arjantin'in resmen içinden geçti. Üzüldüm mü, hayır; hatta sevindim. Icardi, Galatasaray'da harikalar yaratıyor. Messi'nin tavır koymasıyla milli takıma çağrılmadı. Şimdi seyrediyorum Messi'nin takımında Icardi'nin yapacağı görevi üstlenecek futbolcu yok. Futboldaki adalet de böyle tecelli ediyor.

Icardi gerçekten çok büyük bir yıldız. Sarı-kırmızılı formayla Beşiktaş ve Başakşehir maçlarında attığı ve attırdığı gollerle kendine geldi. Hele Başakşehir maçında Kerem'e yaptığı asist, gerçekten dünyanın en büyük yıldızlarının düşünebileceği bir görüntüydü. Maçın sonlarında yine sağ çizgiden topu sürerek Kerem'e attırdığı diğer gol ise bütün futbol severleri başka bir dünyaya götürdü.

Kerem Aktürkoğlu sezon başından beri sorunlar yaşadı. Bir türlü isteneni veremedi. Hepimiz tarafından çok eleştirildi. Ama şimdi aklını başına topladı. Icardi, Mertens, Rashica gibi yıldızlarla oynamanın avantajlarını kullanmaya başladı. Bu tutumunu devam ettirirse beraber oynadığı yıldızlarla kendisi de çok büyük bir yıldız olacak ve takımına gol yollarında çok büyük katkı verecek.

Gelelim Yunus Akgün'e... Kendi içinde yine kendinden kaynaklanan sorunlar yaşadı. Çok kötü oynadığı maçlarda bile hocası Okan Buruk, öğrencisine forma verdi. Fakat bir türlü toparlanamadı. Son oynanan Ofspor maçında ise herkesi çıldırttı ve kesik yedi. Başakşehir maçı kadrosuna alınmadı. Hocası Yunus'tan vazgeçmedi. Şimdi herkesten duyuyoruz, Yunus gönderilecek hatta takasta kullanılacak diye... Kesinlikle böyle bir şey yok. Şu an arkadaşları tatil yaparken Yunus, Okan hocanın verdiği program dahilinde kondisyonerle ve hocayla devamlı idman yapıyor. Dünya Kupası'ndan sonra başlayacak Süper Lig'de hepimiz farklı bir Yunus seyredeceğiz.

Peki, Rashica'yı kesebilir mi? Bana göre kesemez ama iyi bir Yunus arkadaşlarıyla rekabet ederse bu takımın içinde her zaman yer alır. Sağ çizgide, sol çizgide, orta sahada oynayacak kapasitesi var. Bakalım bu ikinci şansı nasıl değerlendirecek, ben de merakla bekliyorum.

Kaynak: Osman Şenher / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2022, 22:34
YORUM EKLE