Osman Şenher: "İşin sonuna gelindiğini duydum, 'Galatasaray'da oynamak istiyorum' demiş"

Galatasaray'da yeni sezon öncesi önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Osman Şenher: "İşin sonuna gelindiğini duydum, 'Galatasaray'da oynamak istiyorum' demiş"

Galatasaraylı gazeteci Osman Şenher, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Şenher'in Milliyet Gazetesi'ndeki "Galatasaray’ın Mbappe’si olacak" başlıklı yazısı şu şekilde:

Okan Buruk’u ne kadar takdir etsek azdır. Geçtiğimiz sezon bilhassa genç futbolculara öyle dokunuşlar yaptı ki hepsi birer yıldız adayı oldu. 

"DÜNYANIN EN İYİ TAKIMLARINDA FORMA GİYEBİLİR"

Letonya ve Galler’le oynadığımız milli maçlarda gözüm Barış Alper Yılmaz’ın üzerindeydi. Sahada kaldığı süre içerisinde defansına yardım etti, hücuma çıktı, ortalar yaptı. İki maçta çok kritik iki asiste imza attı. Temposu, fiziği, her geçen gün artıyor. Her şeyden önce rakibe müthiş baskı yapıyor. Defansa geliyor top çıkarıyor. Futbolunun üzerine koyarak devam ediyor. Eksikleri yok mu? Elbette var. Bilhassa son vuruşlarda kendini geliştirmesi lazım. Şu an fiziğiyle ve çabukluğuyla bunu kapatıyor ama son vuruşlarda da etkili olursa dünyanın en iyi takımlarında forma giyebilir. 

"SÜREKLİ ÇALIŞIYORMUŞ"

Geçen sezona bakıyoruz Fenerbahçe maçlarında, Beşiktaş maçının kazanılmasında çok büyük rol oynadı ve joker gibiydi. Yeni sezonda eminim bu son vuruş eksiğini de kapatacak. Aldığım duyumlara göre Okan Buruk hocanın görevlendirdiği antrenör ile devamlı çalışıyormuş. Kenardan orta yapıp aynı zamanda da kaleye değişik yerlerden şut çekiyormuş. Dilerim bu çıkışı devam eder. 

"ICARDI'DE BEN İŞİN SONUNA GELİNDİĞİNİ DUYDUM"

Önümüzdeki sezon lig daha zor geçecek. En azından Avrupa kupaları da büyük bir vitrin olacak. Gelen haberlere göre Galatasaray yönetimi, transfer edeceği futbolcuları hep yıldızlardan seçiyor, onlarla görüşüyor. Forma rekabeti daha da artacak. Hatta rahatlıkla şöyle diyebilirim; Mertens ile Oliveira bile ilk 11’de zor şans bulacak. Tabii bu kendilerine de bağlı. Icardi konusu da her gün gündemde olmaya devam ediyor. Ama ben işin sonuna gelindiğini duyuyorum. Icardi, eşine ‘Türkiye’de kariyerimi devam ettirmek istiyorum’ diyor. Eşi ve menajeri olan Wanda Nara da buna saygı duyuyor. Yüksek para almak için de elinden geleni yapıyor, bu da gayet doğal. 

Galatasaray’ın başarılı yönetimi de güçlü sponsorlar bularak Icardi için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır. Ben problem olacağını düşünmüyorum. Bu büyük yıldızın, Şampiyonlar Ligi ön eleme iki maçına yetişmese de 3. tur maçında Galatasaray formasıyla sahaya çıkacağına garanti gözüyle bakıyorum. Hayırlısı, bekleyip göreceğiz. 

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2023, 14:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
gs1905ist
gs1905ist - 12 ay Önce

Hadi inşAllah

Hasan çiftçi
Hasan çiftçi - 12 ay Önce

Galatasaray tebrik ederim başaracağını inanıyorum tebrikler Cimbom