Özgür Dobruca: "Galatasaray teklif yaptı, Mert Müldür kararını verdi, daha iyi olacağını düşünüyor"

Galatasaray, Kaan Ayhan transferinden sonra Sassuolo'dan Mert Müldür'ü radarına aldı. Genç oyuncunun temsilcisi açıkladı.

Özgür Dobruca: "Galatasaray teklif yaptı, Mert Müldür kararını verdi, daha iyi olacağını düşünüyor"

Ara transfer döneminde Kaan Ayhan transferini tamamlayan Galatasaray, Sassuolo forması giyen bir diğer milli oyuncu Mert Müldür'ü transfer etmek için devreye girdi. Genç oyuncunun menajeri transfer teklifini duyurdu.

''Türkiye'ye sıcak bakmıyor''

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan gurbetçi futbolcunun temsilcilerinden avukat Özgür Dobruca, ''Galatasaray, Mert için teklif yaptı. Sassuolo da çözüm arıyor. Mert ise bu dönemde Türkiye'ye gitmeye sıcak bakmıyor. ''

'Hepsini aşacak''

Genç oyuncu Mert Müldür'ün sakatlığı hakkında konuşan Dobruca, ''Sezon başında Juventus maçında bileği kırılmıştı. Sakalıktan yeni çıktı. Bu dönemi takımda değerlendirip, toparlanmak istiyor. Pubisle ilgili de sorunu vardı. Sprintlerde bazen sorun yaşıyor; ama hepsini aşacak.'' dedi.

''Alman devi ile Premier Lig devi istedi''

Mert Müldür'ü Alman devi Bayern Münih ile Arsenal'ın transfer etmek istediğini açıklayan  Özgür Dobruca, ''Geçtiğimiz yaz Bayern Münih ve Arsenal onu istiyordu; sakatlığı durumu biraz değiştirdi. Ayrıca daha ileri yaşlarda Türkiye'de oynamanın daha iyi olacağını düşünüyor; ama işler değişiyor.'' dedi.

''Galatasaray çözüm arıyor''

Devre arasında olmasa bile sene sonunda bir sonuç çıkacağına değinen Dobruca, ''Galatasaray'ın teklifi ve Sassuolo'nun çözüm arayışı bu dönemde olmasa bile yaz dönemi için başka bir sonuç doğurabilir'' dedi. 

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki oyuncu, bu sezon sakatlığı nedeniyle 20 maçta forma giyemedi.

Müldür, bu sezon sadece 2 maçta süre aldı ve 53 dakika sahada kaldı. Başarılı sağ bek oyuncusu 2019 yılında Avusturya ekibi Rapid Wien'den 4.7 milyon Euro bonservis bedeliyle Sassuolo'ya transfer olmuştu.

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2023, 21:47
YORUM EKLE