Özgür Sancar: "Edindiğim bilgiye göre Galatasaray'da oynamak istiyor, Beşiktaş da devrede"

Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına başladı.

Özgür Sancar: "Edindiğim bilgiye göre Galatasaray'da oynamak istiyor, Beşiktaş da devrede"

Galatasaray'da yaz transfer dönemi için James Rodriguez ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanabilir.

Futbol yorumcusu Özgür Sancar, Youtube kanalında James Rodriguez ile ilgili önemli bilgiler aktardı.

Sancar'ın açıklamaları şu şekilde:

"JUAN MATA'YA ÖNCELİK VERİLMİŞTİ"

"Galatasaray'da sezon bitmeden transferde gelişmeler olabilir. James Rodriguez, Olympiakos ile sözleşmesini feshetmişti. Başarılı bir sezon başlangıcı yapmıştı ama sonrasında devamı gelmedi ve şu anda boşta. Sezon başında Galatasaray'ın gündemine gelmişti. Erden Timur, menajeri Jorge Mendes ile çok iyi ilişikilere sahip ve görüşüyorlar. James Rodriguez Galatasaray'a gelmek üzereyken transfer bozuldu, çünkü Juan Mata'ya öncelik verildi, sözleşme imzalandı. James Rodriguez de Galatasaray ile masadan kalkıp Olympiakos'a imza atmıştı."

"JUAN MATA'NIN YERİNE JAMES RODRIGUEZ"

"Sezon sonunda Juan Mata bence aktif futbol hayatına nokta koyacak. Galatasaray'da teknik heyette ya da idari kısımda görev alabilir. Futbol derinliği açısından başarılı bir isim. Juan Mata'nın yerine boşta olan James Rodriguez'in ideal bir transfer seçeneği olacağı düşüncesindeyim."

"JAMES, GALATASARAY'DA OYNAMAK İSTİYOR"

"Edindiğim bilgiye James Rodriguez, Türkiye'de Galatasaray'da oynamak istiyor. Türkiye onun için 1. opsiyon. Beşiktaş da onun için devrede. James Rodriguez'in bence bundan sonraki adresi Türkiye olacak. Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde kendisini yeniden ispatlayacağını düşünüyor."

"ÇOK YETENEKLİ BİR OYUNCU"

"Biraz kırılgan bir oyuncu. Performansında dalgalanlamalar yaşşıyor ama Kolombiya Milli Takımı oyuncusu. Çok yetenekli bir oyuncu ve öyle olduğu için Real Madrid'de oynadı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2023, 22:12
YORUM EKLE