Özgür Sancar: "Galatasaray'da gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi işler yapar, 22 milyon Euro'dan..."

Bonservisi Galatasaray'da olan Nicolo Zaniolo, gelecek sezon yeniden Galatasaray'a dönebilir.

Özgür Sancar: "Galatasaray'da gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi işler yapar, 22 milyon Euro'dan..."

Galatasaray'ın sezon başında İngiliz ekiplerinden Aston Villa'ya kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo'nun geleceği netleşiyor.

24 yaşındaki İtalyan yıldızın gelecek sezon kariyerini yeni bir kulüpte sürdürmesi bekleniyor.

NICOLO ZANIOLO GÜNDEMİ

Futbol yorumcusu Özgür Sancar, Nicolo Zaniolo ile ilgili yorumlarda bulundu.

Sancar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ASTON VILLA'DAN KALMAYACAK"

"Zaniolo, Aston Villa'da kalmayacak, bu netleşti ama sezon sonuna kadar alternatif olarak değerlendirilecek. Bence Tete'den sezon sonuna kadar istenilen verim alınamazsa Galatasaray, önümüzdeki sezon Zaniolo'ya değerlendirebilir."

"22 MİLYON EURO'DAN AŞAĞI SATILMAMALI"

"İtalyan kulüpleri de istiyor. Zaniolo, İtalya'da harika işler yapar ya da Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi işler yapar. Potansiyeli yüksek. Galatasaray, Zaniolo'yu değerlendirmeli ya da Aston Villa ile yapılan sözleşmedeki opsiyon maddesi olan 22 milyon Euro'dan aşağı bir rakama satmamalı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2024, 14:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fantom
Fantom - 2 ay Önce

Hemen eyvahlara bürünmeyin.Rakip takım bizden daha iyi oynadı.Oyuncuların tek tek değerlendilmesi sezon sonunda hep beraber yapılır.Şimdi toparlanıp önümüze odaklanma dönemi derim..

ADEM
ADEM - 2 ay Önce

ZAHAYI DERHAL GÖNDERİN....ENDONBELEYİ DERHAL GÖNDERİN....ZİYEÇİ DERHAL GÖNDERİN....OLİVERAYI DERHAL GÖNDERİN...TETEYİ DERHAL GÖNDERİN...YÖNETİM SİZİN YÜZÜNÜZE ELENDİK....TAM BİR BECERİKSİZLİK ÖRNEĞİ OLDUNUZ...TAM BİR PLANLAMA HATASI YAPTINIZ....YAZIKLAR OLSUN....AVRUPAYA YAZDIRAMADIĞINIZ SAĞ VE SOL BEK YÜZÜNE ELENDİK...BARİ HEMEN PRAGIN SAĞ BEKİNİ SENEYE BAĞLAYINIZ....

Isa Kamalı
Isa Kamalı - 2 ay Önce

Zanioloyu neden gönderdin yunusu neden gönderdin genç oyunculari kacanman lazim

GALATASARAY  ŞAMPIYON
GALATASARAY ŞAMPIYON - 2 ay Önce

OKAN ISTIFA BERKAN NE ALAKA BERKAN ÇOK KÖTÜ SEZON SONU BONSERVISIYLE BIRLIKTE GÖNDERILSIN NDOMBELE GITSIN ZIYECH GİTSİN SPARTADAKI SAĞ BEK PRECIADOYU ISTIYORUZ VE ŞAMPIYON OLALIM ZIRAATI KAZANALIM ZANIPLOYU GERI GETIRIN

Mehmet Ümit
Mehmet Ümit - 2 ay Önce

Sparta pragı geçemedik 4 yedik ha mazeret çok benim anlamadığım seneye hemde şampiyonlar liginde çok iyi işler yapacağız ne demek ıcardiden daha iyi kadrolarmı olacak hayal satılıyor gibime geliyor

Isa Kamalı
Isa Kamalı - 2 ay Önce

Benim anlamadigim bir sey var zanioloyu neden gönderdin
Yerine isi bitmis oyunculari getirdin
Tete zaha ziyeh ndombili .Git sinler aldigi Papaya yazik