Özgür Sancar: "Galatasaray'ın aklındaki isim Türkiye'de, görüşme yapılacağını öğrendim"

Galatasaray, kaleci transferi konusunda yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Özgür Sancar: "Galatasaray'ın aklındaki isim Türkiye'de, görüşme yapılacağını öğrendim"

Futbol yorumcusu Özgür Sancar, Youtube kanalında Galatasaray'ın kaleci transferi konusunda yapacağı hamleyi duyurdu.

Sancar'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, UĞURCAN ÇAKIR'I DÜŞÜNÜYOR"

"Galatasaray'ın aklındaki isim Türkiye'de. Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır... Galatasaray'ın düşündüğü alternatiflerden bir tanesi."

"KURTARIŞ ORANI ÇOK YÜKSEK"

"Bu sene beklediği gibi bir performans sergileyemedi. Ancak yaptığı kurtarış oranı çok yüksek. Aslında takımın performansına oranla kötü değil. Kurtarış oranı açısından Süer Lig'in en iyi kalecilerinden biri. Milli maçlarda da başarılı performans sergiledi."

"10 MİLYON EURO'YA YAKIN OLUR"

"Trabzonspor, çok fazla yüksek rakamdan kapıyı açmaz. Sezon sonunda görüşmeler başlarsa Trabzonspor'un isteyeceği rakam 10 milyon Euro'ya yakın olur. Bunun üstünde rakam istemez. Galatasaray, taksitlendirme yaparak teklif yapacaktır."

"SEZON SONUNDA GÖRÜŞME YAPILACAĞINI ÖĞRENDİM"

"Uğurcan Çakır'ın Avrupa'daki piyasa değeri de maksimum 10 milyon Euro. Belki bonuslarla biraz üzerine çıkar. Dolayısıyla Galatasaray, ödeme planında anlaşır ve Trabzonspor da yolları ayırma kararı alırsa olabilir. Sezon sonunda görüşme yapılacağını öğrendim. Uğurcan Çakar, hem milli takım kalecisi hem başarılı kaleci hem de yerli. Yerli bir kaleci almak Galatasaray açısından büyük avantaj olacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2023, 11:10
YORUM EKLE