Özgür Sancar: "Galatasaray, 'Yerli Haaland'ı transfer etmek istiyor, izlediğim anda dikkatimi çekmişti"

Galatasaray'da Ocak ayı transfer dönemi çalışmaları devam ediyor.

Özgür Sancar: "Galatasaray, 'Yerli Haaland'ı transfer etmek istiyor, izlediğim anda dikkatimi çekmişti"

Futbol yorumcusu Özgür Sancar, Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemine dair bilgiler aktardı. 

Özgür Sancar, "Yerli Haaland" olarak adlandırılan Hatayspor forması giyen 20 yaşındaki golcü oyuncu Bertuğ Yıldırım ile ilgilendiğini dile getirdi.

Sancar'ın açıklamaları şu şekilde:

-GERÇEKTEN O ANDA DİKKATİMİ ÇEKMİŞTİ-

"Bertuğ Yıldırım, Sarıyer'den Hatayspor'a transfer olmuştu ve bence Hatayspor'da çok başarılı maçlar çıkardı. Normalde yedek oyuncuydu. Çok genç oyuncu olduğu için çok fazla oynayacak oyuncular arasında gözükmüyordu. İstanbul'da oynanan Kasımpaşa - Hatayspor maçını izlemiştim ve sonradan oyuna girmişti. Gerçekten o anda dikkatimi çekmişti."

-GALATASARAY, ÇOK İYİ İŞ YAPMIŞ OLUR-

"Ön bölgede fizik gücünü ortaya koyabilen, topu kovalayan, her sürpriz yapabileceki top çalma becerisi olan ve bir anda hızlanıp gol atabilecek nitelikte bir oyuncu. Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğundan bahsediliyor. Eğer Galatasaray, devre arasında alabilirse çok iyi iş yapmış olur."

-GALATASARAY'IN ŞİDDETLE İHTİYACI VAR-

"Galatasaray'ın alternatif bir forvete şiddetle ihtiyacı var. Deniz Undav ve Bertuğ Yıldırım gibi potansiyeli olan oyuncuları kadrosuna katmalı. Bertuğ Yıldırım'ın da Galatasaray'ın gündeminde olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2023, 12:15
YORUM EKLE