Patrick van Aanholt: "Çok yetenekliler, onlarla ilgileniyorum"

Galatasaraylı oyuncu Patrick van Aanholt, Avusturya kampında dikkat çeken sözler söyledi ve genç oyunculara tavsiyede bulundu.

Patrick van Aanholt: "Çok yetenekliler, onlarla ilgileniyorum"

Galatasaray'ın Hollandalı sol beki Patrick van Aanholt, sarı-kırmızılı Avusturya kampında GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

"GEÇEN SEZON İÇİN AYNAYA BAKMALIYIZ"

"Geçen sezonu iyi bitirmedik. Bütün oyuncuların aynaya bakıp kendine özeleştiri yapması lazım. Maçlarda, idmanlarda en iyisini veremedik ve ligi yukarılarda bitiremedik." dedi.

"GALATASARAY'I ESKİ KONUMUNA GETİRMELİYİZ"

"Okan Buruk ile iyi başladık ve iyi şekilde devam ediyoruz. Şu anda bir şey söylemek için çok erken. Galatasaray'ı tekrar eski konumuna getirmemiz gerekiyor. Hazırlık kamplarında çift idman yapıyoruz. Çalışmalar zorlu geçiyor, hazır bir şekilde başlamak istiyorsak, bunu yapmak zorundayız." ifadelerini kullandı.

"HAMZA VE EFE ÇOK YETENEKLİ"

"Gençlere tavsiyem, kendilerinden yaşça büyük futbolcuları dinlesinler. Tavsiyelerle kendilerini geliştirsinler. Futbol yaşı olmaz, iyiyseniz bunu sahada göstermeniz lazım. Gençlerle çok konuşmaya çalışıyorum. İngilizce konuştuğum için arada iletişim sıkıntısı olabiliyor. Hamza ve Efe kardeşlerle ilgileniyorum. Çok yetenekliler." şeklinde konuştu.

"İNGİLİZCE ÖĞRENİN"

"İngilizce çok önemli bir dil. Dünyada en çok konuşulan dil. İyi şekilde anlar ve konuşursanız, dünyadaki her ülkeye gidebilirsiniz. Bu kendinize yapabileceğiniz en iyi yardım. Gençler İngilizce öğrenmeliler." dedi.

"ŞAMPİYONLUK! DIŞARIDAN MÜDAHALE OLMASIN"

"Şampiyon olmak istiyoruz. Aramıza yeni katılanlar olacak. Hazırlık kampının sonunda iyi durumda olmalıyız. sezon içinde iyi ve kötü anlar olacak. İlerleyen dönemlerde dışarıdan insanların müdahalesine maruz kalmamamız lazım. Kendimizi hazırlamalıyız ve şampiyonluk yolunda gitmeliyiz." diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2022, 17:27
YORUM EKLE