Rasim Ozan Kütahyalı: "Böyle devam edersen Galatasaray’da kalıcı olamazsın, titre ve kendine gel kardeşim"

Galatasaray, Süper Lig'in 22. haftasında Nef Stadyumu'nda Ümraniyespor'u 3-2 mağlup etti.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Böyle devam edersen Galatasaray’da kalıcı olamazsın, titre ve kendine gel kardeşim"

Galatasaraylı yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı, maçın ardından sosyal medya hesabından yorumlarda bulundu.

Kütahyalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"Çok dersler çıkarılması gereken bir maç bu Galatasaray açısından. Sol bek mevkisinde ciddiyetsizliğe yer yok. Kolay maç hiç yok."

"Yunus Akgün kardeşime uyarılarım var. Halı Saha topçusu gibi oynuyorsun. Bekini takip etmemeni geçtim, ileride de yapıcı oynamıyorsun Yunus. Oyunu akıtmaktan çok kesiyorsun kendi etrafında. Böyle devam edersen Galatasaray’da kalıcı olamazsın. Titre ve kendine gel kardeşim."

"Galatasaray tarihine gelen yabancılardan Hagi’den sonra oyuna direkt etki eden en büyük yetenek Icardi. Galatasaray tarihine şimdiden geçti. Doğuştan futbolcu bu adam."

"Her ne kadar Muslera yediği ikinci golde hatalı olsa da yine de çok top kurtardı. Eğer bugün kalemizde Muslera yerine Altay Bayındır olsaydı 4-5 olabilirdi. İşte o zaman gerçek bir Ümraniye faciası yaşardık. Büyük kalecinin önemi."

"Abdülkerim Bardakcı’nın ilk golde doğrudan hatası var, ikinci yarıda da adam kaçırdı. Bardakcı’nın ilk işi savunma. Abdülkerim kardeşim bu konuda çok zayıf. Ezbere övmeyin çocuğu, zarar vermeyin. Yapıcı eleştiriye ihtiyacı var."

"1 gol 1 asist diyerek sakın kendini kandırma Abdülkerim Bardakcı. İlk golde doğrudan hatan var, ikinci yarıda da adam kaçırdın. Bardakcı’nın ilk işi savunma. Abdülkerim kardeşim bu konuda çok zayıfsın. Lütfen kendine gel."

"Artık önümüzdeki 10 hafta Galatasaray’ın arka arkaya 2 rahat maçı yok. Galatasaray zor bir fikstüre giriyor. Bu kadar basit hata yapmaya devam ederse geriye düşer. Bugünkü gibi paniğe kapılırsak Bay haftasına kadar ciddi yaralar alırız. Zor virajdayız."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2023, 10:16
YORUM EKLE