Rasim Ozan Kütahyalı: "Fenerbahçe için anlaşma yaptılar, açık ve net, bu olay gerçek"

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı Türk futbolunda yaşanan skandalları göz önüne bir kez daha sererken Galatasaray camiası sert tepki gösterdi.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Fenerbahçe için anlaşma yaptılar, açık ve net, bu olay gerçek"

Galatasaraylı yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı, Fenerbahçe maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kütahyalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"ANLAŞMA AÇIK VE NET"

"Bu gece bir kez daha anlaşıldı. Bu sene Fenerbahçe’yi şampiyon yaptıracaklar. 2024'te Fenerbahçe şampiyon yapılacak ve Ali Koç da Haziran ayında başkanlığı bırakacak. Anlaşma açık ve net. Mutabakat zaptı der eskiler. Kasımpaşa maçı da bu gidişatın sarih bir göstergesi."

"BU LİG ARTIK BİTMİŞTİR"

"Fenerbahçe'nin golünden önce hakem, Çağlar Söyüncü'nün net faulünü vermedi. Tadic, net kırmızı görmeliydi. İki oluyor, Tadic bilekten biçiyor ama hakemler kırmızı çıkaramıyor. Bu lig artık bitmiştir. Selahattin Baki'nin yaptığı açıklamalar kolpa demeç."

"HAKEMLER, FENERBAHÇE'Yİ SEKE SEKE İLERLEİYOR"

"Koşmayı bırakın, yürüyemeyen Fenerbahçe'yi hakemler seke seke ilerletiyor. Ben objektif ve adaletli adamım. Nasıl ki 1997 gerçeğini söylüyorsam Fenerbahçe olayı da gerçektir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2024, 17:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
GS li
GS li - 3 ay Önce

Rakip takımın yöneticisi dün akşamki maçtan sonra GS tarihine ve dolayısı ile GS camiasina hakarette bulunmuştur.Agzindan çıkan hakaret ve küfre karşı GS yönetimi bağımsız ve tarafsız yargı önünde GS in haklarını korumalı ve maddi manevi dava acmalidir.Bu tip hadsizlere haddini bildirmeleri gerekir.

Aydede
Aydede - 3 ay Önce

Sorun değil Ali kocuda aziz yıldırım gibi atarlar içeri sikeden