Rasim Ozan Kütahyalı: "İnanamadım, Galatasaray'dan özür dileyecekler"

Galatasaray'a Manchester United karşısında şans vermeyenler 3-2'lik zafer sonrasında tek tek yanıldılar.

Rasim Ozan Kütahyalı: "İnanamadım, Galatasaray'dan özür dileyecekler"

Beyaz Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray'ın Old Trafford'da Manchester United'ı 3-2 mağlup ettiği tarihi zaferi değerlendirdi.

Ertem Şener'in Youtube kanalında açıklamalarda bulununan Rasim Ozan Kütahyalı, çarpısı sözler söyledi.

Kütahyalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"ÖZÜR DİLEYECEKLER"

"Ahmet Çakar ve Sinan Engin, maç öncesi enteresan tahminlerde bulundular. Galatasaray'ın fark yiyeceklerini düşündüler. Özellikle Sinan Engin'e inanamadım. İlk programda Galatasaray'dan özür dileyecekler."

"MAÇIN ADAMI BOEY VE ZAHA"

"Bence bu maçın adamı Sacha Boey, sonra da Wilfried Zaha. Icardi de gol attı, iyiydi ama gole kadar pek varlık gösteremedi. Zaten top da gelmedi."

"BAŞKA TAKIM FORMASI GİYDİ, BU SONUÇ ÇIKMAZ

"Galatasaraylı futbolculara Türkiye'den başka takım forması giydir, Old Trafford'dan o sonucu çıkaramaz. Bir kültür, gelenek meselesi. Maç gitti geldi, gitti geldi. Sonunda Galatasaray kazandı. Winner ruhu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2023, 10:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sapına kadar cimbom
Sapına kadar cimbom - 8 ay Önce

Rasim ozam Kütahyalı ben sizin 1 kere baktım.ve kökten sildim kanalı dedim.beyaz.spor kanalı simsiyah ge düşmanı kanalı hatta RTÜK sizi kökten kapatması lazım bikadar ortalığı kisilestiriyorsunuz ki orada yapılamasi gereken macin özetini anlatmaktan sa var yok sinanengjnnertemmsener hele ahmet çakar birde diğeri bukadar mı insan gs düşmanı ömür Rasim gardas bu harbi gs büyük takım ki nasıl zenginin parası garibanın ağzını yorarsa sizlerin ağzınıza Galatasarayim yoruyor bizim hedefimiz var hedefi olan takım hedef olup gösterilir malesef artık bitsin bu Galatasaray düşmanlığı bizim kimse ile işimiz yok biz işimize bakarız diğer takımlarda islerini yapsınlar ve manchester maçının yıldızına gelelim boey ile davinson ŝhansez öncelikle Rasim gardasim hadi bana müsaade ahmet çakar hoca nin futbol.kulturu 0000elde var 0000 ancak ortalığı kisilestirsin asa birde ertem sener sen bizm maçlarda mümkünse spikerlik yapma garadas uğursuz geliyorsun