Rasim Ozan Kütahyalı: "Ne yaptılar ne ettiler, bu sezon başardılar, Fenerbahçe'yi..."

Rasim Ozan Kütahyalı: "Ne yaptılar ne ettiler, bu sezon başardılar, Fenerbahçe'yi..."

Galatasaray'ın bu sezon yeni transferleri büyük hayal kırıklığı yaratırken Fenerbahçe ise transferlerinden önemli katkı aldı.

Devre arası tranasfer dönemi büyük önem taşırken sarı kırmızılıların hala beklenen takviyeleri yapmaması eleştiriliyor.

Beyaz TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kütahyalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"HİÇBİR TRANSFER TUTMADI"

"Fenerbahçe bu sene hem savunma hem orta sahayı güçlendirdi. Galatasaray yönetimi, bu sene tuhaf. Hiçbir transfer tutmadı. Tete, Ziyech, Ndombele, Angelino. 8 numaran yok, sol bekin yok, sağ açığın yok. Kerem Aktürkoğlu bal yapmayan arı. Wilfired Zaha’nın takımla uyumu yok. Dursun Özbek kendine gel."

"2023-2024 SEZONU ARTIK BİTTİ GİTTİ"

"Başta Ali Koç olmak üzere tüm Fenerbahçelileri şimdiden tebrik ediyorum. Ne yaptılar ne ettiler, bu sezon başardılar. Bu sene Fenerbahçe’yi şampiyon yaptıracaklar. Geri kalan haftalar formalite ve prosedür. At binenin, kılıç kuşananın. 2023-24 sezonu artık bitti gitti." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2024, 23:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gs
Gs - 4 ay Önce

Abi geç şu işleri bayern ve manchester maçlarında oynadıkları futbolu oynasınlar bütün maçlara zarbayı atasalar bile o ligin içinden geçeriz. Takımda tuhaflık var halilin bezginliği herkese sirayet etmiş gibi