Reims Başkanı Jean-Pierre: "Biz istedik ama o, Galatasaray'ı tercih etti"

Lille'den ayrılan Burak Yılmaz'ı kadrosuna katmak istediği iddia edilen Reims'ın başkanı Jean-Pierre Caillot, iddialara ilişkin açıklamalarda bulunurken Galatasaray'ın golcüsü Bafetimbi Gomis hakkında da konuştu.

Reims Başkanı Jean-Pierre: "Biz istedik ama o, Galatasaray'ı tercih etti"

Biten sözleşmesi ile Lille'den ayrılan Burak Yılmaz'ın yeni durağı merak edilirken Ligue 1 ekiplerinden Reims'ın kendisini istediği iddia edilmişti.

Reims Başkanı Jean-Pierre Caillot: Burak Yılmaz'ı istediğimiz haberi yalan. Hiçbir zaman gündemimize gelmedi. Bafetimbi Gomis'i kış döneminde istedik ama o, Galatasaray'ı tercih etti." dedi.

Reims Başkanı Jean-Pierre Caillot, söz konusu iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

France Bleu'ya verdiği röportajda Burak Yılmaz'ı istediklerine yönelik iddiaları yalanlayan Caillot, "Tamamen yalan. Asılsız olduğunu bildiğim şeyleri okumak beni çok güldürüyor. Reims'da hiçbir zaman gündeme gelmedi" dedi. 

"Aradığımız profil Burak Yılmaz gibi değil"

İlgilendikleri tipteki oyuncunun Galatasaray 'ın golcüsü Bafetimbi Gomis gibi olduğunu belirten Caillot, "Aradığımız profil Burak Yılmaz gibi değil. Yine de deneyimli bir profile gidebiliriz. Reims'da transfer ile ilgilenen görevlilerin Avrupa ve dünyanın gözünde artık aynı statüde olmadıklarının farkındayız. Bu nedenle Reims'a gelebileceklerini asla hayal edemeyeceğimiz oyuncularla karşı karşıyayız.

"Bafetimbi Gomis'i getiriyorduk"

"Bu kış mesela neredeyse Bafetimbi Gomis'i getiriyorduk. Ama açıkça söylediği gibi Galatasaray'da yarım kalan macerasını bitirmek zorunda olmasaydı Reims'e gelirdi ve onun gelişi genç oyuncularımıza çok şey katabilirdi. Bir kez daha nüfus cüzdanı yaşına takılmadık. Oscar Garcia'nın aradığı özelliklere denk gelecek oyuncunun futbol nitelikleri üzerinde durduk." ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2022, 17:28
YORUM EKLE