Rıdvan Dilmen: "Bunların içinden çıkamayız, inanılmaz, Galatasaray için 6'sı bitmişti"

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Vodafone Park'ta Beşiktaş'a 3-1 mağlup oldu.

Rıdvan Dilmen: "Bunların içinden çıkamayız, inanılmaz, Galatasaray için 6'sı bitmişti"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Galatasaray derbisi sonrasında yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"BUNLARIN İÇİNDEN ÇIKAMAYIZ"

"Beşiktaş Şenol Güneş'le başlasaydı, Galatasaray Karagümrük'ü yenseydi, Fenerbahçe İstanbulspor maçını kazansaydı. Bunların içinden çıkamayız. İlk 25 dakikada Galatasaray, lider ve güçlü takım oyunu oynadı. Cenk'in pozisyonundan sonra da seyirci tamamen işin içine girdi."

"BEŞİKTAŞ, GALİBİYETE YAKINDI"

"İkinci yarıya Galatasaray, pas yapar gibi başladı. 57 ve 60 arası Beşiktaş, Aboubakar ve Cenk ile üst üste pozisyonlar buldu. Oyunun genelinde galibiyete yakın takım Beşiktaş. Şu anda ligimizin en formda takımı da Beşiktaş. Maçın başında tutuklardı, tutukluk 25 dakika sürdü."

"GALATASARAY, TEK ŞUTLA YARIYI BİTİRDİ"

"Galatasaray'ın ilk yarıda tek şutu gol oldu. Maçın bitimi 7'ye 1'di. Çerçeveyi yine bulamadılar. Skor geldikçe tekmeye kafa koyan bir Beşiktaş geldi. Kötü oynarken bile gol atabilen Aboubakar da golünü attı."

"YİNE GERİ DÜŞÜP DERBİ KAZANDILAR"

"Beşiktaş, Fenerbahçe'ye karşı geriye düşüp 4 golle kazanıyor. Beşiktaş, bugün de geriye düşüp kazandı. Teknik direktörün ne kadar başarılı olduğunu söylüyoruz. 9 haftada 25 puan aldılar, sadece Trabzon'a puan kaybettiler. Geleni gideni yendiler."

"GALATASARAY İÇİN 8 HARFİN 6'SI BİTMİŞTİ"

"Bu yarış öyle bir hale geldi ki, Galatasaray için Şampiyon' kelimesinin 8 harfinin 6'sı bitmişti ama yine farklı duruma geldi. Bu inanılmaz bir senaryo. Bu skordan bağımsız olarak lige renk getiren takım Beşiktaş. Son paslar gol olabilse 6-7 tane gol pozisyonları var"

"ROSIER, ŞENOL HOCA SAYESİNDE TOPARLADI"

"Beşiktaş'ta Saiss ve Rosier çok iyi oynadı. Onur gelince rekabet geldi, Rosier 'Ben Beşiktaş gibi takımdayım' dedi. Bunu da kim sağladı? Şenol hoca sağladı. Rosier, 90 dakika boyunca gitti geldi. Karşısında diri bir Kerem olmasına rağmen..."

"BAŞARININ SIRRI ORTA SAHA ÜÇLÜSÜ"

"Beşiktaş'ın 9 haftada 25 puan toplamasındaki baş aktörler orta sahadaki üçlüsü. Gedson, Amir ve Salih... Baktığınız zaman inanılmaz bir kalite görmeyebilirsiniz ama kalitelerinin yanında fizikleri de üst düzeyde."

"MAÇ 1-1'KEN ZANIOLO GİRMESİ LAZIMDI"

"Bu güneşe kar dayanmaz deriz ya bazen. Beşiktaş artık gelmeye başladı ve üst üste pozisyon kaçırmaya başladıktan sonra Okan hoca, 2 değişiklik yaptı. 1-1'ken Mertens yerine Zaniolo'yu oyuna alması lazımdı."

"MUSLERA'NIN VURMASI LAZIMDI"

"Maçın kritik oyuncusu Galatasaray adına Muslera. İlk golü tartışırız. İkinci golden önce kalecisin sen ve görüyorsun. Ki kendisi Türkiye'de oynamış en iyi kalecilerdendir. Muslera tecrübesindeki bir kaleci böyle baskı altında oldukları bir pozisyonda vurması lazımdı, vurmadı, pas verdi."

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2023, 01:36
YORUM EKLE