Rıdvan Dilmen: "Burası Uganda değil, çok küçümsüyor"

Galatasaray, Süper Lig’in 36. Haftasında Medipol Başakşehir FK ile golsüz berabere kaldı. Rıdvan Dilmen, yorumlar yaptı.

Rıdvan Dilmen: "Burası Uganda değil, çok küçümsüyor"

Medipol Başakşehir FK-Galatasaray maçının ardından TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen’in açıklamaları şu şekilde:

"BAŞAKŞEHİR, 2 PUAN KAYBETTİ"

"Başakşehir'in ikinci yarıda oynadığı 30 dakikalık bölüm gerçekten yüksek kalite bir oyundu. Bu maçın sonunda Medipol Başakşehir'in 2 puan kaybettiğini söyleyebiliriz. Torrent ikinci yarının başlarında yaptığı Pulgar değişikliği ile skoru korumaya yönelik bir hamle yaptı."

"DAHA ÇOK FORMA GİYMELİLER"

"Barış Alper Yılmaz son dakikalarda iki pozisyonun içinde var. Takım böyle bir durumdayken Morutan, Barış gibi isimlerin daha çok forma giymesi gerektiğini düşünüyorum."

"ZULÜM GİBİ BİR ŞEYDİR"

"Berkan, Taylan ve Pulgar'dan oluşan bir orta sahanın önünde oynamak herhalde bir forvet için zulüm gibi bir şeydir. Pas mı atarlar, iftira mı belli değil!"

"FATİH TERİM KALSA BÖYLE OLMAZDI"

"Fatih Terim takımdan çok erken ayrıldı. Takımın başında olsaydı muhtemelen yine şampiyon olamazdı ama cebinde 60 puan olurdu."

"BURASI UGANDA DEĞİL"

"Torrent, ligi çok küçümsüyor. Yanlış anlaşılmasın ama burası da Uganda Ligi değil. Bu kadronun bu sıralamada yer alacak kadar kötü bir kalitesi yok, bu saygısızlıktır. Torrent'in taktik disiplin sağlama arzusunu anlayabiliyorum ancak takımın Torrent ile olan puan ortalamasına bakalım, son yılların en kötülerinden biridir. Torrent için özgeçmişine Galatasaray eklemek büyük bir olay."

"EMRE BELÖZOĞLU ÇOK ÇALIŞIYOR"

"Emre Belözoğlu bana göre dünya çapında bir teknik direktör olacak. Başakşehir ile 2.00 puan ortalaması yakalamış durumda. Gerçekten bu işe çok kafa yoruyor."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2022, 00:31
YORUM EKLE