Rıdvan Dilmen'den Galatasaray isyanı! "Böyle iş olmaz, bir hata var"

Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk rekabeti kıyasıya sürüyor.

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray isyanı! "Böyle iş olmaz, bir hata var"

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray ve Fenerbahçe gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"BÖYLE İŞ OLMAZ, BİR HATA VAR"

"Galatasaray Kasımpaşa ile oynadı, daha sonra Hatayspor'la oynadı. 20-25 günde sadece bir maça çıktılar. Böyle iş olmaz. Oyuncuya 4-5 gün izin veriyorsun, Arjantin'e, Uruguay'a tatile gidiyor. Nasıl kendine gelecek? O vücudun kendine gelmesi zaman alır. Burada bir planlama hatası var. Galatasaray, Şanlıurfa dışında 27 günde sadece 1 maç oynadı. Bu işi bilmiyorsanız orada futboldan anlayan Hamit Altıntop var. O size yardım etsin."

"RAMS PARK'A PUAN FARKIYLA GİDEN ŞAMPİYON OLACAK"

"Şampiyonluğun Rams Park'a kalacağı çok belliydi. Bana göre Rams Park'a puan farkıyla önde giden takım şampiyon olacak. Çünkü galibiyet veya beraberlik avantajıyla o takım biraz daha rahat olacak. Fenerbahçe'nin son haftada İstanbulspor ile maçı var. O biraz kolay ama Galatasaray'ın Konyaspor deplasmanı o kadar kolay geçmez. Geçen sene Galatasaray'ın galibiyet serisini bitirdiler."

"İSMAİL KARTAL'A KATILMIYORUM"

"Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Süper Kupa serzenişine katılmıyorum. 3 günde bir maç oynamak sana zor gelmemeli."

"GALATASARAY, 10 DAKİKADA MAÇI ÇEVRİDLER"

"Türkiye'de şampiyon olacaksan eğer attığın gollerle öne çıkacaksın. 3 tane yesen, 4 tane atacaksın. Okan Buruk bize bunu Kasımpaşa maçında gösterdi. Galatasaray, 10 dakikada maçı çevirdi. Fenerbahçe de benzerini Karagümrük karşısında yaptı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2024, 01:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali
Ali - 2 hafta Önce

Ridvan efendi senin takimin hakemlerle buralara geldi. En az 15 haram puaniniz var. Şikeciler...

suleymansen
suleymansen - 2 hafta Önce

Çirkefbahçe hangi maçı hakem var ve penaltı rakibe kırmızı kart olmadan çevirebilmiş Rıdo

Ertuğ
Ertuğ - 2 hafta Önce

Rıdvan yanlı yorum yapıyorsun. Sen GS maçlarını yorumlama git tuttuğun takımın maçlarını yorumla

?.....
?..... - 2 hafta Önce

Siz nasıl bi ruh halindesiniz anlam vermek mümkün değil tff başgani sizden olur şikebahce için çalışır şampiyon olamazsınız tff başgani el altından destekler yine şampiyon olamazsınız mhk top yekün destekler gene şampiyon olamazsınız satılık medya vede kalemşorler şişirir gene şampiyon olamazsınız böyle oluncada ota boka bahane bulup konuşursunuz rifto sen git şikebahceni yorumla şişirir başka takımlara yorum yapma sen

Hüseyin özen
Hüseyin özen - 2 hafta Önce

Her zaman ki gibi boş konuşuyosun rıdvan senin oraya buraya tatile gitti dediğin İcardi son 5 maçta 6 gol attı ayrıca objektif değilsin hiç olamadın da yaptığın tek şey car car konuşmak biliyosan geç bi takımın başına görelim seni