Rıdvan Dilmen: "Galatasaray '4-5 gün buraya gelme' desin, yazıktır günahtır"

Galatasaray, Süper Lig'de ilk mağlubiyetini 2-1'lik skorla Hatayspor karşısında aldı.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray '4-5 gün buraya gelme' desin, yazıktır günahtır"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"OKAN HOCA HİÇ OYUNUNU DEĞİŞTİRMİYOR"

"Okan Hoca hiç Hatayspor'u, Rizespor'u hatta Manchester United'ı saymadan oyun oynuyor. Okan Hoca oyununu hiç değiştirmiyor. Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig fark etmeden sürekli aynı şekilde oynuyor. Okan Hoca hiç Hatayspor'u, Rizespor'u hatta Manchester United'ı saymadan oyun oynuyor."

"BENCE ÇOK YANLIŞ BİR KARAR"

"Galatasaray'ın tam rotasyon maçların birisi buydu. Galatasaray'ın bu sezon sol beki yok. Angelino oynuyor olmuyor, Kazımcan Karataş ile oynuyor. Son zamanlarda Abdülkerim Bardakcı oynuyor ki bence çok yanlış bir karar. Şimdi Galatasaray 4 gün sonra Manchester United'ı ağırlasa yine böyle oynar ama bu 11'in oyun planı hiç değişmez. Hep önde basmak zorundasın."

"MERTENS, ÇOK UNUTULDU"

"Ziyech yetenek olarak müthiş oyuncu ancak fizik olarak inanılmaz derecede kötü durumda. Bana göre Mertens'ten bu kadar vazgeçilmemeli, çok unutuldu. Rizespor maçında bu maçta kesinlikle oynamalıydı. İkinci golde Ömer Faruk topla çıkarken direkt faul yapacaksın ayıp mı faul yapmak."

"GALATASARAY, KONSANTRE OLAMADI"

"Galatasaray, buradaki maçta Bayern Münih maçında olduğu kadar konsantre olamadı. 'Ben nasıl olsa yenerim' olduğu zaman oyuncularda da sıkıntı oluyor."

"SACHA BOEY'E YAZIK"

"Sacha Boey'e yazık 22 maçtır 70 metre depar atıyor. Milli Takım'a çağrılmadı, diyeceksin ki '4-5 gün gelme buraya' yazıktır günahtır. Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin mağlubiyeti normal mağlubiyetler. Taraftarların bu durumu dramatimize etmeye gerek yok."

"ROTASYON YAPSAYDI BU KADAR ÜZÜNÜLMEZDİ"

"Bugün Okan hoca rotasyon yapsaydı ve kaybetseydi bu kadar üzünülmezdi bence. Nasıl olsa yeneriz muhabbeti dönerse teknik direktör araya girmek zorunda."

"ASLA SOL BEK DEĞİLDİR"

"Galatasaray'ın hala hazır olmayan oyuncuları var, bu muazzam bir dezavantaj. Abdülkerim asla sol bek değildir. Kerem Aktürkoğlu kesinlikle gelip pas alacak, dağıtacak bir oyuncu değildir ama hazır olmayan oyuncular sebebiyle bu şekilde oynanıyor."

"OKAN HOCA ÇOK GÜVENMEKTEN SIKINTI YAŞAYACAK

"Kadıköy deplasmanında 1-0 öndesiniz hiç mi üçlüye, beşliye dönmeyecek misiniz sadece kazanırken değil kaybederken de bir şeyler öğrenmek lazım. Okan hoca kendisine ve takımına çok güvenmekten zaman zaman sıkıntı yaşayacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2023, 00:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erkan16
Erkan16 - 7 ay Önce

Hocam okanin bir sistemi yok çünkü ne varyasyon ne de versiyon üretecek kafa yok adamda sıradan böyle kaliteli oyuncular ancak böyle bir adamda rezil olur.Mertens gibi bir yetenek top dağıtan penaltı yaptıran direkt kaleyi düşünen adamlar asla kenarda oturmamali ben icardiye tete ye ziyech e bekle derim olursa sokarım çünkü adamlar kötü ziyeche hiç mi hiç gerek yok ya olmuyorsa bakambu yok olmuyorsa zahayi oynat forvette dene deneki insanlar bir aksiyon görsün Abdülkerim bir maç iyi oynadı diye oranın adamı olmaz munih maçında yaptık 6 dakikada 2 gol oldu ders çıkar öğren biraz teknik direktörlüğü