Rıdvan Dilmen: "Galatasaray, bugün 13 kişi oynadı"

Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında Nef Stadyumu'nda Sivasspor'u 2-0 mağlup etti.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray, bugün 13 kişi oynadı"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Sivasspor maçını değerlendirdi.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"G.SARAY 13 KİŞİ OYNADI"

"Başakşehir, İstanbulspor ve bu maç sonunda hemen hemen hiç fark yok. İstanbulspor ile bu maçta Muslera bir kez tehlike yaşadı. Futbol 11'e 11 oynanır. Galatasaray, bugün 13'e 11 oynadı. Torreira 2-3 kişilik oynadı. Son zamanlarda iyice tavan yapmış bir Torreira izliyoruz."

"3 MAÇ DA BİRBİRİNE BENZER

"3 maçtır gol yemiyor. Gol nasıl yenmez? Savunma yaparak ama Galatasaray savunma yapmıyor. Savunma yaparak değil, pres yaparak atıyor ve yemiyor. Oynadığı son 3 maç da birbirine benzer."

"KONYASPOR MAÇI DERS OLDU"

"Konyaspor maçında iyi oynarken kaybetti ve bunun Galatasaray'a yarayacağını söyledim. Okan hocaya bu ders oldu. Şimdi macera aramıyor artık."

"HER OYUNCU CİĞERİYLE OYNUYORLAR"

"Maçı izlediğimizde ben 'Beyazlar, sarı kırmızıları yenebilir' diyemiyorum. Son viraja geldiği için Okan Hoca gerçekçi bir oyun oynatıyor. Her oyuncu kondisyonla birlikte ciğerle oynamaya başlıyor."

"GALATASSARAY'IN ÇOK GÜÇLÜ OYUNU VAR"

"Sivasspor fizikli bir kadroyla oynadı ama Galatasaray'ın çok güçlü bir oynu var. Bu kadroya karşı çok şansınız yok. Galatasaray'ın merkezdeki stoperleri çok güzel oynuyor. Torreira'nın performansı stoperlerin, Kazımcan'ın, Kerem'in performansını arttırıyor.

"ÇOK HÜCUMCUYLA KAZANILMAZ"

"Çok fazla hücum oyuncusuyla kazanacaksın diye bir şey yok. Okan hoca, İtalyan orta sahasıyla başladın, onunla bitireyim diyor. Kadro biraz sallansa da toparladılar."

KIRMIZI KART POZİSYONU

"Robin Yalçın ve Mertens'e direkt kırmızı kart gösterseydi VAR hakemi çağırmazdı. İki kritik pozisyon var. İkisini de gördü ama vermedi." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2023, 10:25
YORUM EKLE