Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'da gösterdiği performansla 'Hocam beni unutma' mesajını verdi"

Süper Lig'in lideri Galatasaray, Ankaragücü deplasmanından 3-0'lık galibiyetle döndü.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'da gösterdiği performansla 'Hocam beni unutma' mesajını verdi"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, İSTEDİĞİ KADAR OYNADI"

"Galatasaray ilk 15 dakikada 2 golü attı, 15'ten maç bitene kadar rölantide kaldı ve rahat kazandı. Bu maç Galatasaray ne kadar istediyse o kadar oynandı."

"OKAN BURUK, TAKIMA O KADAR GÜVENİYOR Kİ..."

"Galatasaray'ın oynadığı oyun ve arzuyla takım rahatladı, Okan Buruk rahatladı hatta hakem Ali Şansalan bile maç rahat geçeceği için rahatladı. Bu maç öncesinde Galatasaray ikinciliğe düştü ama Okan Buruk takıma o kadar güveniyor ki Sparta Prag maçı olduğu için Lucas Torreira'yı oynatmadı."

"EN İYİ DEPLASMAN PERFORMANSI"

"Galatasaray bu sezon boyunca bana göre en iyi deplasman performansını gösterdi. Galatasaray ilk yarıyı muazzam oynadı. İkinci yarı rahat oynayarak maçı kazandı."

"TETE, 'HOCAM BENİ UNUTMA' MESAJINI VERDİ"

"Berkan Kutlu, çok iyi oynadı. Davinson Sanchez benim için maçın yıldızıydı. Tete, gösterdiği performansla 'Hocam beni unutma' mesajını verdi. Bu kadar zor geçmesi beklenen maçta Galatasaray bir nevi Florya'da antrenman yaparmış gibi oynadı. Galatasaray, Ankaragücü'nü direkt olarak sahadan sildi."

"KÖHN, İYİ VE ETKİLİ BİR OYUNCU"

"90 dakikada karar vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama Derrick Köhn'ün iyi ve etkili bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim. Okan Buruk, Sparta Prag maçını Ankaragücü maçı öncesinden oynamaya başlamış." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2024, 12:53
YORUM EKLE