Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'da son bir ayın en formda oyuncusu, müthiş oynuyor"

Galatasaray, Konyaspor'u 3-0 mağlup ederek zirve yarışında kayıpsız yoluna devam etti.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'da son bir ayın en formda oyuncusu, müthiş oynuyor"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"MANUEL VİTES GALATASARAY"

"Galatasaray oynadığı maçlarda 8 maçı tek farkla kazanmış. Galatasaray'da manuel vites var. Bazen artırıyor, bazen de boşta gidiyor. Çok iyi oynamasa da bir şekilde yeniyor."

"TALİHSİZ BİR KADRO VARDI"

"Galatasaray, bugün çok talihsiz bir kadroya yakalandı. Torreira ve Sacha Boey yok. Bu isimlerin üzerine Ziyech ve Icardi'nin de olmaması Galatasaray'da eksiklik yarattı."

"ARADA UÇURUM VAR"

"Icardi ve Bakambu olmaması eksiklik. Zaten Galatasaray'ın birinci ve üçüncü santrforları arasında uçurum var. Fenerbahçe'de Dzeko ve Batshuayi arasında o kadar uçurum yok. Galatasaray, eğer Bakambu'yu arıyorsa o zaman orada problem var demektir."

"ŞUT ATMALARINI İSTEMİŞ"

"Açıkçası Galatasaray'ı izlerken şunu gördük. Okan Buruk, oyuncularından şut atmalarını istemiş. Sadece Kerem Demirbay'ın 4-5 tane şut çektiğini gördük. Bunun nedeni Konyaspor kalecisinin genç kaleci olmasıydı."

"SON 1 AYIN EN FORMDA OYUNCUSU"

"Galatasaray'da sahanın en iyi oyuncusu Kerem Demirbay. Müthiş top oynadı. Son bir ayın en formda oyuncusu. Kapanan takımlara iyi oynuyor."

"NELSSON, OLAĞANÜSTÜ HAMLELER YAPTI"

"Abdülkerim bugün iki gol attı ama Nelsson'un olağanüstü hamleleri vardı."

"BARIŞ ALPER, KAPASİTESİNİN ÇOK ÇOK ÜSTÜNDE SOL BEK OYNUYOR"

"Aslında iki tane orijinal bek olmamasına rağmen mecburiyetten orada iki bek Kaan Ayhan ve Barış Alper Yılmaz oynadı. Bana göre Barış Alper, kapasitenin çok çok üstünde sol bek oynuyor. Barış, sol bekte anca bu kadar oynayabilir."

"NDOMBELE BİRAZ OTURSA..."

"Ndombele ikinci kez bu kadar süre aldı. Ndombele biraz otursa, biraz daha kuvvetlense topla öne doğru gidişleri falan iyi."

"SADECE 9 GOL YEMİŞ"

"Galatasaray'ın asıl problemi, hücum oyuncuları Fenerbahçe'ye göre üçüncü bölgeye geldikleri zaman bitiremiyor. Fakat Fenerbahçe'ye göre en önemli özelliği de sadece 9 gol yemiş. 18 maçta 9 gol yemek çok acayip bir şey. O yüzden Galatasaray, 8 kez tek farkla kazanmasına rağmen yarışta." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2024, 15:51
YORUM EKLE