Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'dan giderse 5 tane lazım"

Galatasaray, Süper Lig’in 35. haftasında Nef Stadyumu’nda Sivasspor’a 3-2 mağlup oldu. Rıdvan Dilmen, yorumlarda bulundu.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'dan giderse 5 tane lazım"

TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Sivasspor maçını değlerlendirdi.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"TORRENT, RAKİP ANALİZİNDE EKSİK-

"Torrent, ne geleceği planlayabildi ne de takımı yukarı taşıyabildi. Ayrıca rakip analizinde ne kadar eksik olduğunu da bugün gördük. Taylan ve Pulgar orta sahada tek oynaması gereken oyuncular. İkisi de yanlarında bir oyuncu olunca performansını tam kapasiteyle gösteremiyor."

"MAÇI HALİL DEĞİŞİKLİĞİ İLE VERDİ"

"Torrent, devre arası Halil'i alınca takımın kazanma şansını düşürdü. Halil değişikliği "ya hep ya hiç" değişikliğidir. Üstüne üstlük Sivasspor'un temposunu da kıramadınız."

"TORRENT KENDİNİ DÜŞÜNÜYOR"

"Torrent kendini düşünüyor, tıpkı Valerien Ismael gibi. Bugün Babel'i Morutan'dan önde görebilirsin ancak seneye olacak isim Babel değil, Morutan. Morutan, oynamak isteyen bir oyuncu. Kariyerinde ilk defa ülkesinin dışına çıkan bir oyuncu oynamazsa tabii ki de içine kapanır."

"KEREM İKİ KİŞİLİK OYNUYOR"

"7+4 kuralından devam edersek Kerem hariç Galatasaray'a 3 tane iyi yerli oyuncu lazım. Kerem de giderse 5 tane lazım. Çünkü iki kişilik oynuyor."

"GALATASARAY ATLATIR"

"Galatasaray bu durumları atlatır, büyük camiadır ancak seçim sürecini doğru yönetemezse gelecek sezona 2-0 geride başlar."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2022, 12:02
YORUM EKLE