Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'dan gönderme şansım olsa hiç düşünmem, gönderirim"

Galatasaray, Süper Lig’in 2. haftasında Nef Stadyumu’nda Giresunspor’a 1-0 mağlup oldu.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'dan gönderme şansım olsa hiç düşünmem, gönderirim"

TV 8,5'ta yayınlanan "Yüzde 100 Futbol" programında Rıdvan DilmenGalatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

-Maça Gomis ile başlaması gerekirdi-

"Okan Buruk bugün başından sonuna kadar yanlışlar içindeydi. Maça Gomis ile başlaması gerekirdi. Gol gelmeyince panik başladı ve hata sonucu Galatasaray yenildi."

-Sırf taraftar istiyor diye oyuna sokmak zorunda kaldınız-

"Bugün Mertens'i oynatmak zorunda değilsiniz. Ancak sırf taraftar istiyor diye oyuna sokmak zorunda kaldınız. Çabaladı ancak çok fazla hücum oyuncuyla birlikte oynadığı için kendisine yer bulamadı zaten oyuncu."

-Ancak ikisini ayna anda oynatabilirsiniz-

"Midtsjö, Oliveira ve Torreira'dan ancak ikisini ayna anda oynatabilirsiniz. Planlamada 1 oyuncu fazla, Avrupa'da da yoksunuz. Bunlar ciddi maliyetle gelen oyuncular."

-Gönderme şansım olsa hiç düşünmem-

"Yeni gelenlerden birini göndermek zorunda kalsam Oliveira'yı gönderirim. Şu anda bu kadar fazla orta sahaya sahip olma lüksünüz yok. Aynı şey Fenerbahçe için de geçerli yeni transferlerden bazılarını gönderme şansım olsa hiç düşünmem."

-10.5 oynayabilecek Necati Ateş gibi bir oyuncu gerekiyor-

"Galatasaray'ın Seferovic ve Gomis'den daha iyi bir forvete ihtiyacı var. Daha da önemlisi 10.5 oynayabilecek Necati Ateş gibi bir oyuncu gerekiyor."

-Joao Pedro tipi bir oyuncuya ihtiyacı var-

"Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin aldığı Joao Pedro tipi bir oyuncuya ihtiyacı var. Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında olması için yönetimin ve teknik ekibin oturup konuşması gerekiyor. Takım geçen hafta kazandı ancak 1 puan alsa bile iyiydi o oyunla."

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2022, 00:50
YORUM EKLE