Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'ı herkes biliyor, nasıl şampiyon olacaksın sen?"

Fenerbahçe, Giresunspor deplasmanında 1-1 berabere kalırken Galatasaray'ın eline önemli bir fırsat geçti.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'ı herkes biliyor, nasıl şampiyon olacaksın sen?"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe maçının ardından Galatasaray ve Beşiktaş ile kıyaslamalarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ, ORTA SAHAYI ÇABUK GEÇİYOR"

"Takımın kalbi orta sahadır. Galatasaray ve Beşiktaş orta sahayı çabuk geçen takımlar. Fenerbahçe'nin orta saha oyuncularını maç içinde göremiyorsunuz. 'Bu oyuncular, zemine mi girdi?' diyorsunuz."

"BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'I HERKES BİLİYOR"

"Beşiktaş'ın ve Galatasaray'ın ilk 11'lerini herkes biliyor. Fenerbahçe'de ise tam tersi. Bir takım sürekli oyuncu değiştirir mi? İşler kötü gidiyorsa ona göre değişiklik yaparsınız ama her maçta bu yapılır mı?"

"NASIL ŞAMPİYON OLACAKSIN?"

"Fenerbahçe, Jesus ile çıktığı 49 resmi maçın hepsinde 5 oyuncu değişkliği yapmış. Kardeşim, nasıl şampiyon olacaksın sen? Devamlı 5 kişi değiştirmek zorunda mısın? Ferdi sağ bek başladı, sağ kanada geçti, sol bekte bitirdi. Oyuncunun da bir canı var, her yerde aynı performansı veremez."

"RULET OYNUYOR JESUS"

"Bu kadar oyun içinde kumar oynanmaz, futbol ruleti oynuyor Jesus. Arda'yı aylarca oynatmadın, şimdi 100 dakika oynatıyorsun, hangisi doğru? Pedro 2 maç üst üste gol atıyor, bu maçta yedek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2023, 15:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Can cihan
Can cihan - 13 ay Önce

Hakıile olacak farkında mısın Rıdvan fener şike davasından sonra futbolda şanpiyon olamıyor neden çunku acaba.... Çunku Anadolu takımları bazıları harıç hakı ile mucadle ediyor fenere yakın takımları sen bilirsin Rıdvan benim soylememe gerek yok buna rağmen feneri kadıkoyde 3 sıfır yenen cimbom şanpiyon olur İnşAllah kıskananlar çatlasın

S.Arduç
S.Arduç - 13 ay Önce

Gs. Şampiyon 2ci bjk , fb de olabilir