Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'ın dua etmesi gereken bir isim var"

Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında Rams Park'ta Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'ın dua etmesi gereken bir isim var"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"OKAN HOCA 'ŞU MAÇ BİR ÖNCE BİTSE' DİYE DÜŞÜNÜYORDU"

"Şampiyonlar Ligi'nde eforlu olmak zorundasınız. Kopenhag ile bile oynarken normalin 1.5 katı koşmalısınız. Bu da mental ve fiziksel olarak yorar. Galatasaray'ın skorlarına bakarsanız genelde 2-1, 1-0 olduğunu görebilirsiniz. Okan hoca 'Şu maç bir an önce bitse' diye düşünüyordu. Ancak oyun formatına bunu hiç yansıtmıyor. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray gibi rakipleri de tempolu oynuyor. Ligimizde bu mümkün değil."

"BİRKAÇ MAÇTIR SON DAKİKALARDA BİR SERZENİŞ OLUYOR"

"Bu oyun sizi çekirge gibi birkaç kere sıçratabilir. Galatasaray taraftarı çok coşkuludur. Birkaç maçtır son dakikalarda bir serzeniş oluyor. Tedirginlik hissediyorlar çünkü. Eve gittiklerinde muhtemelen 'takımın toparlaması lazım' diyecekler."

"ZAHA, İNANILMAZ BİR DEVRE OYNADI"

"Rizespor ve Kasımpaşa iki haftadır oyuna ortak oldu ve Galatasaray'ı demoralize etti. Ziyech ve Icardi fizik olarak son derece gerideler. Zaha inanılmaz bir devre oynadı. Fizik olarak yüzde 65-70'e geldi artık."

"GALATASARAY'IN DUA ETMESİ GEREKEN BİR İSİM VAR"

"Galatasaray 4 forvetle oynuyor. Top rakibe geçtiğinde bugün ileride oynayan oyuncuları unutun. Galatasaray'ın dua etmesi gereken bir isim var o da Torreira. Bir de Sanchez var tabii. Hep birebire kalıyor ve hava toplarında da çok etkili."

"MUSLERA, 3 TANE ÇOK ZOR TOP ÇIKARDI"

"Muslera, mükemmel oynadı. 3 tane çok zor top çıkardı. Muslera, Boey, Nelsson ve Abdülkerim biraz konsatrasyon kaybı yaşasa bugün sıkıntı yaşanırdı. Bu savunma hattı ve önlerinde de Kaan ve Torreira ile ancak bu kadar pozisyon verebilirsiniz."

"GALATASARAY, KAZANARAK KUSURLARINI ÖRTÜYOR"

"Her güzelin bir kusuru olur derler ya... Kazanarak kusurlarını örtüyor Galatasaray. Okan Buruk, 'Ben ne kadar atabilirim?' diye bakıyor. Maçı Kaan, Torreira ve Sergio üçlüsüyle bitirse 4-1 de kazanabilirdi ancak onu yapmak istemiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2023, 05:08
YORUM EKLE