Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'ın şampiyonluğunda ilk sıraya koyarım, bana göre sezonun en iyi oyuncusu"

Galatasaray, lig tarihindeki 24. şampiyonluğuna 102 puanla ulaşarak tarihi rekor kırdı.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'ın şampiyonluğunda ilk sıraya koyarım, bana göre sezonun en iyi oyuncusu"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın şampiyonluğu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"TOP RAKİPTEYKEN LİGİN EN İYİ TAKIMI"

"Galatasaray, top rakipteyken ligin en iyi takımı çünkü topu çok erken kapıyorlar. Konyaspor karşısında en az 9 tane net pozisyona girdiler. 

"FORMDA ICARDI, HER TAKIMDA OYNAR"

"90+3'te Icardi orta sahaya gelip top aldı. Neden? Çünkü Icardi isterse çıkar, adam da kovalar, golünü de atar. Özellikle Galatasaray'ın puan kaybettiği maçlara bakın, Mauro Icardi devreye giremeyince eksiye düşüyorlar. Lewandovski, Harry Kane, Benzema, Mbappe ve bunların arasına Icardi'yi alabilirim. Formda hali her takımda oynar."

"OKAN BURUK, BÜYÜK İŞ BAŞARDI"

"Okan Buruk büyük iş başardı. Wilfried Zaha, Ziyech, Tete diye yıldız futbolcu getirdiler. Oynadıkları maç sayısı 12 veya 13'ü geçmiyor. Ndombele hiç oynamadı bile. Kimse yanlış anlamasın ama geçen seneki kadroyla devam ettiği maçlar da oldu. İtalya'dan Berkan Kutlu'yu geri getirdi. Üstüne orjinal beksiz oynadı. Burada hoca faktörü devreye giriyor. Fenerbahçe'ye bak, hemen hemen bütün transferleri iyi çıktı."

"EN BÜYÜK HATA SÜPER KUPA'YA ÇIKMAMAK OLDU"

"Fenerbahçe 13 yılda sadece 1 kez şampiyon olabilmiş. Bugün geldiğimiz noktada Galatasaray rakibine büyük fark attı. 24'e 19 şampiyonluk oldu. Fenerbahçe'nin bu seneki en büyük hatası Süper Kupa'ya çıkmamak oldu. Eğer oynayıp yenilselerdi belki de lige daha çok motive olacaklardı."

"İLK SIRAYA TORREIRA'YI KOYARIM"

"Galatasaray'ın şampiyonluğunda ilk sıraya Lucas Torreira'yı koyarım. Bana göre sezonun en iyi oyuncusu. İkinci isim Mauro Icardi... Galatasaray koca sezonu tek santrforda bitirdi. Üçüncü isim Barış Alper Yılmaz. Dördüncü Victor Nelsson. Beşinci Fernando Muslera. Ortak nokta ne? Omurgalar. İkinci yarı Drşes Mertens'i sayabiliriz ama genel performansa bakarsak sıralama böyle olur."

TRANSFER ÖNERİSİ

"Derrick Köhn Galatasaray'ı idare eder. Bir tane yerli alternatifi olabilir. Sağ bek kesin şart. Yedek kulübesi de zengin tutulmalı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2024, 01:59
YORUM EKLE