Rıdvan Dilmen, Galatasaraylı yıldızı 1 numaraya koydu! "Tüm maçların en iyisi"

A Milli Takımımız, Letonya'yı 4-0 yenerek Euro 2024'e gitmeyi garantilerken Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu için övgü dolu sözler söyledi.

Rıdvan Dilmen, Galatasaraylı yıldızı 1 numaraya koydu! "Tüm maçların en iyisi"

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, A Milli Takımımız ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"HER İKİ MAÇTA DA HARFİYEN UYGULANDI"

"Stratejik 2 maç! Rakipler( Hırvatistan- Letonya) farklı kalite ama her iki maça da '0-0 cepte! Top bende kalsın! Oyun içerisinde vites arttırmak!'planıyla çıkıldı. Her 2 maçta da harfiyen uygulandı. Hırvatistan'a attık, tuttuk. Letonya'ya sabırla hücum yaptık. Önce 1-0, sonra Letonya açılınca fark oldu."

"HERKESİ KUTLARIM"

"Teknik heyeti, tüm oyuncuları kutlarım. Montella, eski talebelerini kadroya alırken tabii ki öncelikle verim almak istedi ama öncelikle ne istediğini biliyordu. Nasıl bir karakter olduğunu onu tanıyan oyuncularla diğer oyuncuların tanımasını sağladı."

"İSMAİL KARTAL VE OKAN BURUK'U DA KUTLARIM"

"Tabii ki sakın atlamayalım... Takımlarında çok az zaman oynayabilen Samet Akaydin ve hatta Barış Alper Yılmaz'ın fizik olarak iyi durumda olması sebebiyle de İsmail Kartal ve Okan Buruk'u da kutlarım."

"EN İYİ PERFORMANS KEREM AKTÜRKOĞLU"

"Grup elemelerinde oynadığımız tüm maçları ölçü aldığımızda en iyi performansı Kerem Aktürkoğlu gösterdi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2023, 02:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah
Abdullah - 8 ay Önce

Ya ridvan artik birak gs hakkinda iyi veya kotu yorumu alma abi agzina sen gs.limisin. tuttugun tk. Ilgilen be adam . Boş yapma

Ferdi Turan
Ferdi Turan - 8 ay Önce

Adam Rakibini öve öve bitiremiyor seninde zoruna gitmesin. Zoruna gidenin borusuna ...

Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk - 8 ay Önce

Kerem standarta uymayan oyun stili ile rakibini çok rahat bizarken kendi takimininda oyununu bozuyor,bence faydalı bir futbolcu değil yerini herkes doldurabilir

Izmirli Hasan
Izmirli Hasan - 7 ay Önce

Hüseyin Öztürk sen futbolun f sinden anlamiyon Kerem Türkiyenin gelmis gecmis en faydali en kaliteli oyuncusudur bilmedigin anlamadigin konulardada yorum yapma

Ömer Genç
Ömer Genç - 8 ay Önce

İsmail yüksek ne iş yaptı...