Rıdvan Dilmen: "Okan Buruk'un söylediğine eminim, Fenerbahçe ve Beşiktaş bunu yapamıyor"

Galatasaray, Süper Lig'in 17. haftasında Nef Stadyumu'nda Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek yeniden liderliğe yükseldi.

Rıdvan Dilmen: "Okan Buruk'un söylediğine eminim, Fenerbahçe ve Beşiktaş bunu yapamıyor"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Ankaragücü maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"GOLDEN SONRA OYUNU VERDİ"

"İkinci golden sonra Galatasaray tamamen oyunu rakibe verdi. Ankaragücü sınırlı bir takım ancak bugün oynayabilecekleri maksimum oyunu oynadılar. Galatasaray maçları bitirmeyi başarıyor ancak yarın öbür gün bitiremeyebilirsiniz."

"HATALARINI GÖRMESİ GEREKİYOR"

"Kazanan her zaman haklıdır tabii ki ancak Galatasaray'ın hatalarını da görmesi gerekiyor. Devre arasında Okan Buruk'un önde oynayın dediğine eminim, ona rağmen takım oyunu verdi."

"GALİBİYET GOLLERİNDE GOMİS VAR"

"Galatasaray'ın tutanı ve atanı çok tecrübeli. Galatasaray'ın galibiyet gollerine bakın, çoğunda Gomis var. Forvet dediğin topa vuracak. Gomis de bundan fazlasını yapmıyor."

"KÖTÜYKEN DE KAZANIYORLAR"

"Ben Galatasaray'ı beğenmedim ancak hedefe giden yol meşrudur. Bu da bir özelliktir. Fenerbahçe ve Beşiktaş kötü oynarsa yeniliyor. Galatasaray yenilmiyor. Bu seneki Trabzonspor da öyle mesela. Kötü oynarlarsa yeniliyorlar."

"HAKEM ÇOK İYİ MAÇ ÇIKARDI"

"Zorbay Küçük bugün çok iyi maç yönetti. Bundan sonrası için ona güvenebilir miyiz bilmiyorum ama bugün gerçekten iyi bir hakem performansı gördük."

"BU OYUNLA LİDERLİK BÜYÜK BAŞARI"

"Galatasaray'ın daha önde oynaması lazım. Minimum 30 dakika baskılı bir oyun göstermeli. Şu anda Galatasaray skoru alıp üstüne yatmaya oynuyor. Hızlı oyun iyidir ama telaşlı oyun zarar verir. Galatasaray'ın bu oyun kalitesiyle ligin zirvesinde olması gerçekten önemli bir başarı."

DERBİ 11'İ TAHMİNİ

"Galatasaray'ın Kadıköy'e; Muslera, Boey, Nelsson, van Aanholt, Oliveira, Torreira, Mertens, Kerem, Barış Alper, Gomis ilk 11'iyle çıkacağını düşünüyorum."

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2023, 22:20
YORUM EKLE