Rıdvan Dilmen: "Ronaldo, Messi ve Hagi'yi örnek almalı, Galatasaray'da takdir ettiğim oyuncu"

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, bu sezon toplam 15 maçta 5 gol atıp 7 de asist yaptı.

Rıdvan Dilmen: "Ronaldo, Messi ve Hagi'yi örnek almalı, Galatasaray'da takdir ettiğim oyuncu"

Galatasaray'ın milli oyuncusu ve kaptanlarından Kerem Aktürkoğlu, bu sezona skor katkısı çok yüksek başlamasına rağmen en çok eleştiri alan isim de olmaya devam ediyor.

Kendisi hakkında yapılan eleştirilere de sıkça cevap veren 24 yaşındaki oyuncu son olarak "Yaptığım şeyler çok çabuk unutuluyor, yapamadıklarım hiç unutulmuyor." ifadelerini kullanmıştı.

RIDVAN DİLMEN'DEN KEREM AKTÜRKOĞLU YORUMU

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Kerem Aktürkoğlu ile ilgili yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"KEREM AKTÜRKOĞLU, ONLARI ÖRNEK ALMALI"

"Kerem Aktürkoğlu'nun örnek alması gereken kişiler var. Ronaldo, Messi, Hagi gibi... Hagi'nin en önemli özelliği, onu büyük yapan özelliği sadece yetenekleri değil, karakteriydi. Mesela Hagi vurduğunda auta giderse eğer başka oyuncu olsa bir daha denemez ama Hagi, bir daha dener."

"SÖYLENENLERE TAKILIYOR AMA SAHAYA YANSITMIYOR"

"Kerem de Hagi kadar tecrübeli olmasa da söylemlerinde bunu görebiliyorum. Söyelenenlere takılıyor, içini boşaltıyor ama sahaya yansıtmıyor. Bu aslında çok önemli bir özellik. Sahaya yansıtmış olsa o kadar topla buluşamaz. Hep ürkek ve görevden kaçar gibi oynar. O yüzden takdir ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2023, 22:44
YORUM EKLE