Rıdvan Dilmen: "Sezonun en değerli oyuncusu Galatasaray'da, bu saatten sonra gerginlik başlar"

Galatasaray, Süper Lig'de Başakşehir'i 2-0 mağlup ederek yoluna devam etti.

Rıdvan Dilmen: "Sezonun en değerli oyuncusu Galatasaray'da, bu saatten sonra gerginlik başlar"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK İÇİN HİÇ FARK ETMİYOR"

"Galatasaray skor üzerinden gidiyor ve 90 dakikayı ona göre yayıyor. Başakşehir'in Çağdaş Atan ile Avrupa hedefi falan var. Okan Buruk için rakip hiç fark etmiyor. Bayern Münih'e de Bandırmaspor'a da aynı formatla oynuyor."

"BU SAATTEN SONRA GERGİNLİK BAŞLAR"

"Galatasaray gollerden sonra daha kompakt oynadı. Ligin mesafesi kısaldı. Fenerbahçe de kolay kazanır ve puanını 66 yapar. İki takımın puan ortalaması 2.64 olacak. Bu saatten sonra gerginlik başlar."

"HEP YALAN DOLAN"

"Antalyaspor dışında herkes transfer yaptı. Ekonomik kriz var diyorlardı ama hep yalan dolan. Birçok kulüp kadrosunu çok iyi güçlendirdi."

"KADRONUN GENİŞLEDİĞİNİ GÖRÜYORUZ"

"Galatasaray'ın kalan maçlarına bakıyoruz. Beşiktaş, Konyaspor deplasmanı var. Fenerbahçe'nin de aynı. Trabzonspor ve Konyaspor, Rizespor deplasmanları var. Bandırmaspor maçında hangi 11'le başladığına bakarsak kadronun genişlediğini görüyoruz."

"KEREM DEMİRBAY'I ÇOK BEĞENDİM"

"Okan Buruk 3. golü bulsaydı yeni transfer Derrick Köhn'ü oynatabilirdi. Kerem Demirbay'ı çok beğendim. Zaha ile başlamaması kolay değildi. Okan Buruk için iyi olmayan bir durum."

"BARIŞ ALPER, SEZONUN EN DEĞERLİ OYUNCUSU"

"Kerem Demirbay ve Torreira yorgunluktan maçı 90 dakika tamamlayamıyorlar. Barış Alper Yılmaz, sezonun en değerli oyuncusu. Her bölgede oynayan bir oyuncu."

"BERKAN KUTLU, GALATASARAY İLK 11 OYUNCUSU DEĞİL"

"Berkan Kutlu, Galatasaray ilk 11 oyuncusu değil ama yerli oyuncu olarak önemli bir alternatif. Galatasaray'da yönetime asla bir eleştiri olamaz. Bu oyunu oynamak bütün sene kolay değil. 25 lig maçı, kupa, Şampiyonlar Ligi maçlarına bakınca gerçekten başarı."

"BU TAKIMIN KALECİSİ BÖYLE OLMALIDIR"

"Türkiye'de en çok koşu mesafesi olan kaleci Muslera'dır. 4 binden aşağı koşmuyor. Bu takımın kalecisi böyle olmalıdır."

"ZAHA'NIN TEPKİSİ BÜYÜK BİR ŞEY DEĞİLDİ"

"Bandırmaspor maçında Wilfried Zaha'yı oyundan çıkardı. Okan Buruk'a tepki verdi. Onun serzenişi bence uzarsa falan diye kızdı. Büyük bir şey değildi."

"GALATASARAY TARAFTARI, KORKUNÇ BİR BASKI YARATIYOR"

"Galatasaray taraftarı müthiş bir tempo ile başladı. Bir sessizlik olunca bir anda tekrar harekete geçiyorlar. Galatasaray taraftarı, rakip üstünde 12, 13, hatta 14. oyuncu gibi korkunç bir baskı oluşturuyor."

"ANKARAGÜCÜ KENDİSİ BAŞVURDU"

"Ankaragücü kendisi biz bu sahada oynamak istemiyoruz diye başvurdu ancak kabul edilmedi. Galatasaray'ın başvurusu mu kabul edilecek? Bu olayı başka bir boyuta taşıyabilir ama ben sporcu sağlığını her şeyden üstte görüyorum. Milyonlar harcanıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2024, 02:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tarık
Tarık - 3 ay Önce

Fenerde rahat kazandı, ya Rıdvan iyi adamsında biraz fanatiksin işte.

Vidadi Yusifoğlu,Azerbecan
Vidadi Yusifoğlu,Azerbecan - 3 ay Önce

Ben bir Qalatasaraylı olarak takımıml qurur duyuyorum. Kerem Aktürkoğluna karşı syirçilerin yaptıklarını kabullene bilmiyorum.Kerem takımı üçün elinden geleni yapıyor.Her oyunda qol atmak istenilir ondan.Malasef bu her zaman alınmıyor.Ata bilmese de onu alkışlamalı,ruh vermeliyik