Rouven Schröder: "Galatasaray neyi imzaladığını biliyordu, tamamen rahatız"

Leipzig Sportif Direktörü Rouven Schröder, Angelino'nun satın alma opsiyonunu kullanmak istemeyen Galatasaray'a yanıt verdi.

Rouven Schröder: "Galatasaray neyi imzaladığını biliyordu, tamamen rahatız"

Galatasaray'ın sezon başında belli şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı Angelino, beklenen performansın altında kaldı.

Satın alma opsiyonunun devreye girmemesi için oynatılmayan İspanyol sol bek için Alman kulübü Leipzig'den açıklama geldi.

RB Leipzig Sportif Direktörü Rouven Schröder, Bild'e açıklamalarda bulundu. Sarı Kırmızılı takıma kiraladıkları oyuncunun durumu hakkında konuşan Schröder, esnek bir tutumları olmadığını ortaya koydu.

"GALATASARAY, NEYİ İMZALADIĞINI BİLİYORDU"

RB Leipzig Sportif Direktörü Rouven Schröder, "Angelino konusunda tamamen rahatız. Sözleşme sözleşmedir. Galatasaray neyi imzaladığını biliyordu. Biz 6 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonunun çekileceğini varsayıyoruz. Söyleyecek başka bir şey yok" ifadelerini kullandı.

OKAN BURUK: "KARARIMIZI ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA VERECEĞİZ"

Galatasaray'ın sol bekte Barış Alper Yılmaz ile başladığı Fatih Karaümrük maçının ardından Angelino'nun geleceğinin sorulması üzerine konuşan Okan Buruk, "Angelino'yu bugün kullanmayacaktık. O yüzden kadroda düşünmedik. Bizle birlikte antrenmanlarını yapıyor çok iyi bir karakter. Transfer ile kararımızı önümüzdeki hafta vereceğiz" demişti.

19 MAÇTA FORMA GİYDİ

Galatasaray'da bu sezon 19 resmi karşılaşmada forma giyen Angelino, 1 gol ve 1 asistlik katkı verdi.

Kaynak: Ajansspor

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2023, 23:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Aydın Yılmaz
Aydın Yılmaz - 5 ay Önce

Sonuçta neyi imzaladığını biliyor gs kulübü sizde şunu biliyorsunuz opsiyonunu devreye girmesi için imzalanan sözleşmedeki maddelerin tümü geçerli olması lazım o 1 maç oynamadığı zaman sözleşme geçerli sayılmaz ve opsiyon devreye girmez

S.horuz
S.horuz - 5 ay Önce

19 maçta 1 gol 1 asis bayağıda çok bolsevis verip almaya değermi