Sacha Boey: "Ben bir Galatasaray oyuncusuyum ama Arsenal'in..."

Galatasaray'ın birçok Avrupa kulübünün gündeminde olan oyuncusu Sacha Boey'den bir kez daha ayrılık sinyali geldi.

Sacha Boey: "Ben bir Galatasaray oyuncusuyum ama Arsenal'in..."

Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

22 yaşındaki oyuncu, Arsenal'in kendisine olan ilgisiyle ilgili soruya cevap verdi.

Boey'in açıklamaları şu şekilde:

"ARSENAL'İN İLGİSİ GURUR VERİCİ"

"Ben bir Galatasaray oyuncusuyum ama daha büyük hedeflerim var. Beni anlayacaklarını ve buna saygı duyacaklarını düşünüyorum. Sadece bir kariyeriniz var, onun peşinden gitmelisiniz. Arsenal'in ilgisi gurur verici ve Premier Lig benim hedeflediğim bir lig. Neler olacağını göreceğiz." dedi.

MAURO ICARDI CEVABI

Sacha Boey, Mauro Icardi ile ilgili de çarpısı sözler söyledi:

"PARIS'TE OYNAMAK İÇİN HALA BİR ŞANSI  VAR"

"Mauro Icardi burada bir yıldız. Taraftarlar onun için saçını boyuyor. Her golde 55 bin kişi tarafından söylenen kendi şarkısı var. Çok güçlü. Hızlı değil ama inanılmaz bir top hakimiyeti ve bitiriciliği var. Bana göre, Galatasaray'da kalmak zorunda olsa bile Paris'te oynamak için hala bir şansı var. Eğer spor dışı şeylere değil de kariyerine odaklanırsa, o bir fenomen olur." ifadelerini kullandı.

Fransa U21 Milli Takım kampından sakatlığı nedeniyle ayrılan Boey, şunları söyledi:

"BENİM İÇİN HAYAL KIRIKLIĞI OLDU"

"Sakatlığım çok iyi bir sezon geçirdikten sonra benim için hayal kırıklığı oldu. Milli takımda oynayabilmek benim için büyük deneyim olurdu. Son iki lig maçını oynarken de bileğimde problem vardı ama şampiyonluğu kazanmak zorundaydım. Milli takım doktoru sakatlığımın kalıcı olmaması ve tamamen geçmesi için mutlaka dinlenmem gerektiğini söyledi." dedi.

"TORRENT, MANCHESTER CITY GİBİ OYNAMAMIZI İSTEDİ"

"Torrent ile işler yürümedi. Bizden Guardiola'nın Manchester City'si gibi oynamamızı istedi ama böyle bir kadro yoktu. Beni İstanbul'a getiren Fatih Terim'in yerine o gelmişti. Gidişi beni üzdü, bana verdiği güveni ona geri vermemiş gibi hissettim."

"GALATASARAY, ÇOK BÜYÜK BİR KULÜP"

"İnsanlar unutuyor ama Galatasaray çok büyük bir kulüp, bu yüzden kendimi şanslı hissediyorum. Bu şevki başka hiçbir yerde bulamazsınız. NEF Stadyumu'nda oynadıktan sonra dünyadaki herhangi bir stadyumda oynamaya hazırsınız."

"KAMPA GEÇ GELMEMİN SEBEBİ..."

"Sezon başı kampına gelmeme sebebim; hocanın kampı bir hafta öne almak istemesiydi. Ben zaten tekerlekli sandalyedeki büyükannemle tatildeydim. Haberi iki gün önce duyduğum için orada olmak mümkün değildi, özellikle de büyükannem o haldeyken."

"FENERBAHÇE SONUNA KADAR BİZİ BIRAKMADI"

"Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında sonuna kadar bizi bırakmadı. Arka arkaya on dört galibiyet almıştık ve o zaman bile bizimle kaldılar, ben çıldırıyordum (Gülerek). Neyse ki derbilerde büyük oynadık, bu fark yarattı."

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2023, 14:31
YORUM EKLE