Sacha Boey: "Sözleşme konularını menajerime bırakıyorum, Fenerbahçe'den bana..."

Galatasaray, Dünya Kupası arasında çalışmalarını sürdürüyor.

Sacha Boey: "Sözleşme konularını menajerime bırakıyorum, Fenerbahçe'den bana..."

Galatasaraylı oyuncu Sacha Boey, Florya Metin oktay Tesisleri'nden basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Boey'in açıklamaları şu şekilde:

"Bu sezonki gelişimim yaptığım çalışmalar sayesinde oldu. Takım dışında da idmanlarıma devam ettim sürekli olarak. Takımın iyi sonuçlar alması, benim de parlamamı sağladı."

"Sözleşme konularıyla ilgili durumları menajerime bırakıyorum. Sadece futboluma odaklanıyorum. Futbolda ne zaman ne olacağını bilemezsiniz. Sezon başında kadroda bile yoktum ama şu an iyi durumdayım. Tek düşüncem bu sezonu şampiyon bitirmek.

"Berkan ve Bafe'yle çok iyi arkadaşız. Hem saha içinde hem de saha dışında. "

"Bana göre Başakşehir maçı, oynadığımız en iyi maçlardan biriydi. Zaten aldığımız skordan da bu belli oluyordu. Şu an da iyi bir şekilde çalışıyoruz. Aynı maçları yeniden tekrarlamak istiyoruz."

"Oyunumuzda ve motivasyonumuzda bir değişiklik olmayacak. Verilen arada daha iyi bir noktaya geleceğiz. Galatasaray'da olmak ve sezonu Galatasaray ile şampiyon bitirmek benim için çok önemli."

"Kamerun'un Dünya Kupası'nda ileri turlara gitmesini umuyorum. Çok büyük bir organizasyon. Ben şu an Galatasaray'a konsantreyim ama gelecekte Dünya Kupası'nda yer almayı istiyorum."

"Ne Fenerbahçe ile bir iletişimim oldu, ne de onlardan bana teklif geldi. Kendi performansıma bakıyorum. İstatistiklerle ilgilenmiyorum."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2022, 23:34
YORUM EKLE