Salim Manav: "Ben bir isim duydum, Galatasaray'a gelebilir"

Galatasaray'da gözler transfer döneminde gelecek isimlere çevrildi.

Salim Manav: "Ben bir isim duydum, Galatasaray'a gelebilir"

Galatasaray'da iç ve dış transferde önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

NutSpor Youtube kanalında Salim Manav, Galatasaray ile ilgili önemli bilgiler aktardı.

Manav'ın açıklamaları şu şekilde:

-ANTALYASPOR YÖNETİCİLERİ İLE KONUŞTUM-

"Antalyaspor yöneticileri ile görüştüğümde resmi bir teklifin olmadığını ama ilginin olduğunu doğruladılar. Güray Vural, Antalyaspor'u seviyor. Nuri Şahin bu takımdan iki kişiyi göndermek istemiyor. Güray ve Haji Wright."

-BAŞAKŞEHİR İÇİN SEFEROVIC GÜÇLÜ ADAY-

"Başakşehir'in Seferovic ile ilgilendiğini biliyorum. Emre Belözoğlu, "bir girişimimiz yok" dedi ama ben çoğu kez şuna rastladım. Girişim yok açıklamalarından 2-3 hafta sonra bu haberler netlik kazandı. Başakşehir'in hedefindeki santrafor farklıydı. O transfer olmadığı için Seferovic'in burada güçlü bir aday olduğunu düşünüyorum. Emre Belözoğlu'nun sistemine de uygun bir oyuncu. Seferovic, Kasımpaşa'ya da önerildi ama transfer olmadı."

-AANHOLT'A KASIMPAŞA'NIN İLGİSİ VAR-

"Patrick van Aanholt, İstanbul'da çok mutlu. Yıllık 1.9 milyon Euro kazanıyor. Kasımpaşa'nın bir ilgisi var. Maaşı yarı yarıya ödenirse van Aanholt gider. Kasımpaşa bu maaşın tamamını ödemek istemiyor."

-MYRON BOADU GELEBİLİR-

"Ben bir isim duydum. Monaco'nun 22 yaşındaki santrforu Myron Boadu... Galatasaray'a kiralık olarak gelebilir."

-DANİMARKA'DAN BİR İSİM GELEBİLİR-

"Galatasaray Scout ekibi çalışmalarına devam ediyor. Stoper olabilir. Stoper için Norveç, Danimarka'dan bir isim gelebilir. Bu durum bize, "Nelsson gidecek mi acaba" diye düşündürüyor. Nelsson'un devre arası gideceğini düşünmüyorum."

-SPORTING'TEN HENÜZ RESMİ TEKLİF YOK-

"Sacha Boey için Sporting'ten ilgi var ama henüz resmi teklif yok. Ben de bu dönem kalacağını düşünüyorum. Sezon sonunda gider. 15 milyon Euro'dan çok çok fazlası eder."  ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2023, 10:44
YORUM EKLE