Salim Manav: "Galatasaray'da ikisi de yolcu, yeni sezonda yoklar"

Galatasaray'ın Nantes'e kiraladığı Mostafa Mohamed ile Pisa'ya kiraladığı Morutan'ın transferi hakkında son durum belli oldu.

Salim Manav: "Galatasaray'da ikisi de yolcu, yeni sezonda yoklar"

Süper Lig'de şampiyonluğun güçlü adayı Galatasaray'da yeni sezon öncesi planlama başladı. Sarı-Kırmızılılar'ın sezon öncesi farklı takımlara kiralık olarak gönderdiği futbolcuların son durumu belli oldu. 

Mostafa Mohamed için karar verilmedi

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde satın alma opsiyonuyla birlikte Nantes'e kiralık gönderdiği Mostafa Mohamed için Fransız kulübü kararını vermedi. Nantes, Mostafa'nın bonservisini almak isterse Cimbom'a 5 milyon 750 bin Euro ödeme yapacak. Nantes bu opsiyonu 15 Haziran'a kadar kullanabilecek. 

Morutan için pazarlık

Galatasaray'ın İtalya Serie B takımı Pisa'ya satın alma opsiyonu ile birlikte kiraladığı Olimpiu Morutan için ise İtalyan kulübü bonservis pazarlıklarına başladı. (Sözleşmede geçerli satın alma opsiyonu: 5.5 milyon Euro) 

Taylan ve Emre için teklif

Galatasaray'ın sezon öncesinde Ankaragücü'ne kiralık olarak gönderdiği Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç'ın bonservisini almak için Başkent temsilcisi Sarı-Kırmızılı kulübün kapısını çaldı. 

Cicaldau ve Oğulcan yolcu

Galatasaray'ın bu sezon sırasıyla Giresunspor ve Pendikspor'a kiraladığı Oğulcan Çağlayan ve İttihad Kalba'ya gönderilen Alexandru Cicaldau yeni sezon planlamasında yer almıyor.

Kaynak: Salim Manav / Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2023, 12:37
YORUM EKLE