Şansal Büyüka: "Galatasaray, Fenerbahçe'nin elinden aldı, günlerce konuşuldu, kimse 'İstemiyorum' der miydi?"

Galatasaray'da yeni transferlerinde performansı tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Şansal Büyüka: "Galatasaray, Fenerbahçe'nin elinden aldı, günlerce konuşuldu, kimse 'İstemiyorum' der miydi?"

Galatasaray'ın yeni transferlerinin henüz beklentileri karşılayamaması büyük hayal kırıklığı yaşattı.

Futbol yorumcusu Şansal Büyüka, 343 Digital Youtube kanalında Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Büyüka'nın açıklamaları şu şekilde:

"BİR TEK DAVINSON SANCHEZ"

"Galatasaray'ın yeni transferlerindne bir tek Davinson Sanchez, yüzde 100'ünü vermeye başladı. Diğerlerini hiçbiri gerçek kalitelerini bulmuş değiller. Galatasaray'ın yıldızlarını yeteri kaar hazırladığını düşünmüyorum ama bu sadece Okan hocanın değil, oyuncuların da görevi. Galatasaray, buna rağmen kötü gitmiyor ama henüz Omüthiş kadronun hakkını veremiyor."

"ERDEN TİMUR'U ELEŞTİRMEM"

"Transfer konusunda Erden Timur'u eleştirmem. Zaha'yı kim istemez? Fenerbahçe'ye transfer çalımı attığı ve elinden aldığı için bir sürü gündem oldu. Günlerce bunu konuştuk. Tete'de de aynı konular oldu. 'Ziyech’i getiriyorum' desen kimse 'İstemiyorum' der mi? Demez. Tete'ye, Zaha'ya Kerem Demirbay'a demez. Sonuçta burada bir kusur ararsam Erden Timur'a bir kusur bulamam. Çünkü istenen bilinen çok teklif alan futbolcuları alıp Galatasaray'a getirdi. Adamın bir transfer becerisi var. Buna Icardi'nin bonservisi de dahil. Bu takımı hazırlamak ve daha iyi noktaya getirmek Okan hocanın işi."

"TARTIŞMAMIZ GEREKEN ŞU..."

"Bir de konuşmamız ve tartışmamız gereken şu var. Şampiyonlar Ligi'nde bu kadar iyi oynayan, Manchester karşısında dünyaya ayağa kaldıran Galatasaray, Bayern Münih'e 60 dakika sahayı dar eden Galatasaraylı futbolcular, nasıl oluyor Süper Lig'de o çizginin altına düşüyor? Onu tartışmak lazım. Ben kendimce söyleyeyim. Hepsi Avrupa markalı olduğu için kendilerini o maçlarda gösterme çabalarını daha öne çıkarıyorlar, daha iyi motive oluyorlar. Kardeşim sen profesyonelsin. Süper Lig'de de böyle motive ol. Burada da böyle oyna. Zaten Süper Lig'de biraz kımıldadın mı yetiyor. Bari onu yap. Zaha'dan da Ziyech'ten de Tete'den beklediğimi göremedim. Çünkü benim gözümde çok büyük oyuncular." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2023, 12:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Irfan Sönmez
Irfan Sönmez - 6 ay Önce

*NELSSON'u stopere, SANCHEZ'i 10 numaraya koyun görün bakın Galatasaray her maç orta sahayı banko ele geçirip, takım nasıl şaha kalkıyor. ICARDI'ye lnasıl eblebi çekirdek gibi gol attırıyor. Üstelik kendiside bol bol gol atar*