Şansal Büyüka: "Galatasaray'ı perişan etti, kimi oynatırsa oynatsın çare olmuyor"

Galatasaray'da bazı oyuncuların performansı eleştiri almaya devam ediyor.

Şansal Büyüka: "Galatasaray'ı perişan etti, kimi oynatırsa oynatsın çare olmuyor"

343 Digital Youtube kanalında Şansal Büyüka, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Büyüka'nın açıklamaları şu şekilde:

"KİMİ OYNATIRSA OYNATSIN ÇARE OLMUYOR

"Galatasaray'ın yediği gollere bakıyorum, Sacha Boey'in bölgesinden bir tane gol gelmiyor. Bütün goller sol kanattan geliyor. Kimi oynatırsa oynatsın çare olmuyor. Zaha da yardım ediyor ama yine de sıkıntı devam ediyor. O bölge senelerdir Galatasaray'ı perişan etti. Okan hocanın bir çare bulması gerekiyor."

"ICARDI, MİLLİ ARADA TOPARLAYACAKTIR"

"Icardi, son 3-4 maçtır eski etkisinde değil. Mutlaka sakatlığının etkisi vardır. Bir fedakarlık yapıyor ama hem kendisine hem de takıma zararı dokunuyor. Milli arada Icardi toparlayacaktır.

"KEREM, ESKİ KEREM DEĞİL"

"Rakamlar Kerem Aktürkoğlu'nun sol kanatta daha iyi oynadığını bizlere gösteriyor. 10 numaradaki Kerem, skor katkısı yapamıyor. Ama sol kanatta hem kendisi gol atıyor hem de Icardi'yi besliyordu. Şimdiki kanatlar Icardi'ye top atamıyor. Kerem, eski Kerem değil. Yakaladıklarının bazılarını atsa ama bunları konuşmuyor olurduk."

"ZAHA TOPARLIYOR"

"Wilfried Zaha için hayal kırıklığı diyemem, toparlıyor. İlk geldiğinde o kadar iyi değildi. Galatasaray'ın Davinson Sanchez ve Zaha dışında yeni transferlerden verim aldığı oyuncu yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2023, 22:37
YORUM EKLE