Şansal Büyüka: "Galatasaray şampiyon olursa bırakır, neredeyse kanlı bıçaklı olacaklar"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışının yanı sıra Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sert açıklamaları da ortamı geriyor.

Şansal Büyüka: "Galatasaray şampiyon olursa bırakır, neredeyse kanlı bıçaklı olacaklar"

Futbol yorumcusu Şansal Büyüka, 343 Digital Youtube kanalında Galatasaray ve Fenerbahçe gündemini değerlendirdi.

Büyüka'nın açıklamaları şu şekilde:

"ALİ KOÇ, DURSUN ÖZBAK HAKKINDA AĞIR KONUŞTU"

"Ali Koç, Dursun Özbek hakkında çok ağır sözler kullandı. Neredeyse iki kulüp kanlı bıçaklı olacaklar. Tasvip etmiyorum. Çok ciddi rahatsızlık."

"GALATASARAY ŞAMPİYON OLURSA ALİ KOÇ BIRAKIR"

"Eğer Galatasaray şampiyon olursa Ali Koç başkanlığı bırakır. Fenerbahçe şampiyon olursa bırakacağını düşünmüyorum. Taraftarın baskısı buna engel olur."

"ŞAMPİYON OLUNMAZSA FATURA DURSUN ÖZBEK'E ÇIKAR"

"Avrupa Ligi'nde Galatasaray, Sparta Prag gibi bir rakip çekti. Son 16'ya çıkma şansı yüksek, neden sol bek almadılar? Rakibin Fenerbahçe o kadar transfer açıkladı. Bu kadar oyuncu satışına rağmen Galatasaray ligde şampiyon olamazsa fatura Dursun Özbek'e çıkar, günah keçisi ilan edilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2024, 09:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 3 ay Önce

Tam da Fenev'e yakışan bir amigo başkan.. Bütün gücü sırtını dayadığı ekonomik güç... Başka bir şeyi yok... sokakta arabadan inip kızdığı insanlarla yumruk yumruğa kavgaya teşebbüs eden bir adam.. Umarım GS yine şampiyon olur ve bu adamın sakızı da uygun olan yere düşer..