Şansal Büyüka: "Gözlerime inanamadım, bir futbolcuya yapılan en büyük saygısızlıktır"

Galatasaray, Kadıköy'de Fenerbahçe ile golsüz beraber kalırken avantajı eline geçirdi.

Şansal Büyüka: "Gözlerime inanamadım, bir futbolcuya yapılan en büyük saygısızlıktır"

343 Digital Youtube kanalında Şansal Büyüka, Fenerbahçe - Galatasaray derbisiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Büyüka'nın açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI TOPARLAYAMADI"

"Icardi'de anormal bir düşüş var. Sakatlıktan sonra toparlayamadı. Bazı maçlarda gol atamayabilirsin ama takım oyununa yardım ve eski dinamizmi yok. Icardi, her hava topuna sağlam yükselir ve vrurdu ama ondan da uzak. Galatasaray'ın sonuç almasını etkiliyor. Galatasaray, lig maçlarında zorlanıyor. Çok iyi bir kadro var ama Süper Lig'de bu kadronun hakkını vermiyorlar."

"BUNUN ADI HOCALIK MARİFETİDİR"

"Okan Buruk, sağ açıktan iyi bir sol bek yarattı. Geçen sezon normal şartlarda sağ kanat oynayan Barış Alper Yılmaz'ı önce forvet, şimdi de sol bek yaptı. Bunun adı hocalık marifetidir. Elindeki malzemeyi iyi kullanıyor."

"GÖZLERİME İNANAMADIM"

"Ziyech'i daha erken çıkarabilirdi, sadece bu konuda eleştirebilirim. İsmail Kartal ise üretemiyor. Geçen hafta 3 gol atan Batshuayi 90+3'de oyuna giriyor. Gözlerime inanamadım. Bir futbolcuya yapılan en büyük saygısızlıktır."

"3 PUAN ÖNDE BİLE GİTSE GALATASARAY YENERSE ŞAMPİYON OLACAK"

"İsmail Hoca, 'Kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin' dedi. Fenerbahçe, çok büyük avantaj kaybetti. Kendi sahanda kazanamıyorsun, RAMS Park'a 3 puan önde gitsen bile Galatasaray, 1-0 yense önüne geçip şampiyon olacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2023, 20:15
YORUM EKLE