Savaş Çorlu: "Çok önemli bir transfer olur ama ikisi aynı anda Galatasaray'da olmaz"

Sezon sonu yaklaştıkça Galatasaray'da yaz transfer dönemi heyecanı yaşanmaya başladı.

Savaş Çorlu: "Çok önemli bir transfer olur ama ikisi aynı anda Galatasaray'da olmaz"

Galatasaray muhabiri Savaş Çorlu, Futbol Plus Youtube kanalında sarı kırmızılıların transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Çorlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"FIRMINO İLE YAKIN TEMAS SÜRÜYOR"

"Galatasaray, Firmino ile çok yakın temaslarını sürdürüyor. Farklı takımlardan da teklif aldığını duyuyoruz. Galatasaray, bu işin peşini bırakmıyor. Icardi'nin durumu belirsiz ama büyük ihtimalle olmaz gibi geliyor. Gomis de olmayacak. İki forvet gidince ikisinden de iyi forvet alınmalı."

"LUKAKU İSMİ DOĞRU"

"Lukaku ismi 15 gün önce geçti. Menajerler aracılığıyla bir görüşme olabileceğini düşünüyorum. Lukaku ismi doğrudur. Erden Timur'un görüştüğünü bilmiyorum ama dolaylı bir görüşme olmuştur."

"DI MARIA BİR AY İÇİNDE NETLEŞİR"

"Di Maria'nın sezon başından beri adı geçiyor. Görüşme var ama Di Maria, sanırım Juventus'ta devam etmek istiyor. Bu transfer biraz Di Maria'ya bağlı. Bir ay içerisinde netleşmiş olabilir."

"LIVAKOVIC VE MUSLERA AYNI ANDA OLMAZ"

"Livakovic, çok önemli bir transfer olur. Dünya Kupası'nda adından oldukça söz ettirdi. Ancak Livakovic geldiği zaman Muslera'dan vazgçemeniz lazım. Livakoivic'i yedek bekletemezsiniz ama Muslera'yı da yedek bekletemezsiniz. İkisi aynı anda olmaz. O yüzden çok ihtimal vermiyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2023, 23:16
YORUM EKLE