Savaş Çorlu: "Galatasaray şampiyon olduktan hemen sonra teklif yaptı, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor"

Galatasaray'da Anderson Talisca transferi konusunda belirsizlik devam ediyor.

Savaş Çorlu: "Galatasaray şampiyon olduktan hemen sonra teklif yaptı, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor"

Galatasaray muhabiri Savaş Çorlu, Futbol Plus Youtube kaanlında Anderson Talisca transferi konusunda bilgiler aktardı.

Çorlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'IN BİR GİRŞİMİ OLDU"

"Talisca için Galatasaray'ın bir girişimi oldu. Belki önümüzdeki günlerde ikinci bir girişimi olacak. Galatasaray yönetimi, 'Görüşmedik' diyebiliyor, saygı duyuyprum ama böyle dedikten sonra geçmişte yapılan transferleri hatırlıyorum. Bugün itibariyle Talisca'yı yalanlamak, fiyatta eli güçlendirmeye bağlı. Bu çok net. Önümüzdeki günlerde Talisca defteri yeniden açılacaktır."

"TRANSFERDE BAZEN TEKNİK TAKTİK ÖNEMLİ"

"Galatasaray, Rashica'yı almak istiyor ama şimdeden atlamıyor. Çünkü Norwich City tekliflerin olduğunu söylüyor. Nantes, Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonundan daha düşük rakama almaya çalıştılar ama Galatasaray hiç geri adım atmadı ve o rakama almak zorunda kaldılar. Transferde bazen teknik taktik önemli." 

"TALISCA, ŞAMPİYONLUKTAN SONRA GÜNDEME GELDİ"

"Talisca için de şimdiden böyle söylenmesini taktiğe bağlıyorum. Bu bir transfer taktiğidir. Talisca, Galatasaray'ın transfer gündemine şampiyonluktan hemen sonra geldi, teklif de yapıldı. Suudi Arabistan kulübü de maliyetten dolayı yolları ayırmak istiyor. Galatasaray da Icardi transferinde olduğu gibi maaşının yarısından fazlasını Suudi Arabistan kulübüne ödettirip transferi gerçekleştirmek istiyor. Talisca da Türkiye'ye yeniden gelmeye sıcak bakıyor. Önümüzdeki günlerde yeni gelişme olabilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2023, 12:48
YORUM EKLE