Selahattin Baki: "Erden Timur'a transferi bozmak isteyenlerin isimlerini verdim, 'Tanıyorum' dedi"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki açıklamalar karşılıklı olarak devam ediyor.

Selahattin Baki: "Erden Timur'a transferi bozmak isteyenlerin isimlerini verdim, 'Tanıyorum' dedi"

Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi Selahattin Baki, Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un açıklamalarına cevap verdi.

Baki'nin açıklamaları şu şekilde:

"Artık bu şahsın söylediklerini kamuoyunun ciddi sorgulaması gerekiyor"

"Bazı vahim, sahtekarca açıklamalar yapıldı. Bir kere daha. Artık bu şahsın söylediklerini kamuoyunun ciddi sorgulaması gerekiyor. 'Teraziden kaçan hırsızdır' dedi, bizim için ironik. Biz zaten yönetime geldiğimizden beri, kendilerini bizim kendi penceremizden gördüğümüz TFF ile MHK ile Türk futbolu ilgili problemler ve 59 öncesi ile ilgili bizim hak arayışımızda kendilerini 4 kere teraziye çağırdık. Hatta istiyorsanız başkan seviyesinde GS TV'ye çıkalım, çıkamıyorsa başkan vekiliniz çıksın ya da kimi istiyorsanız ama çıksın. Doğru, teraziden kaçan hırsızdır. 4 defa davette bulunmamıza rağmen karşımıza çıkamadılar."

"5 dakika içinde iddiayı şiddetle reddettiler"

"Hem Sayın Lale Orta hem Ali Koç bunu 5 dakika içinde iddiayı şiddetle reddetti. TFF yönetim kuruluna da bu konunun araştırılması için başvurduk. Başkanımız hukuki hak arayışını da hafta içi yapacak. Bir yalan da burada var. Bunun ciddi araştırılması gerekiyor. Madem TFF, Türk futbolunun amiri ya aydınlatıcı olacaklar ya da bu oyunun bir parçası olacaklar."

"Koç Holding ile bir alakası olmadığı ortaya çıktı"

"Temsilciler üyesi bir beyefendinin Koç Holding çalışanı olduğunu iddia ettiler. Halbuki çok basit bir araştırmayla kendisinin 3 senedir emekli olduğunu, Koç Holding ile bir alakası olmadığı ortaya çıktı. Madem Koç Holding bu kadar rahatsızlık vesilesi bu camia için, kendi yönetim kurullarında şu anda Koç Holding çalışanı olan bir hanımefendi var. Ve onun da CV'sine bakarsanız, Koç Holding'den bir holdinge çevirmişler. Yani CV değiştirecek kadar akıl tutulması yaşıyorlar."

"TFF Başkanı, Galatasaray taraftarı"

"Bazı algıları var. Zamanında mesela 'Disiplin Kurulu Başkanı, Fenerbahçe taraftarı' dediler. Hiç konuşmadığımız bir durum var. TFF Başkanı, Galatasaray taraftarı. Onu da bırakın resmi kulüp üyesi. Hiç konuşan yok. Artık kamuoyunun bu sahtekarlıklara, yalanlara ciddi anlamda tenezzül etmemesi gerekiyor."

"İsimleri verdim, 'İsimleri tanıyorum ama ben talimat vermedim' dedi"

"Bu transfer konularında, geçenlerde Fred transferinden sonra beni aradı. Açıklamayacaktım ama açıklama ihtiyacı hissediyorum. Hatırlarsanız bir açıklama yaptım 'iki ayrı kişi hem Fred'i hem kulübünü ayartarak işi bozmaya çalıştı' diye. Bununla ilgili sanki hiç haberi yokmuş gibi arayıp 'ne olur söyle bunları kimdi bunlar?' dedi. İsimleri verdim, 'İsimleri tanıyorum ama ben talimat vermedim' dedi. Futbol transferinde bunların normal olduğunu söyledi. Ben de kendisine benim 11 yıldır futbol yöneticisi olduğumu ve bu kadar inisiyatifi kimsenin alamayacağını ilettim. Yaşanmış şeyleri yaşanmamış gibi yaşanmamış şeyleri de yaşanmış gibi anlatıyor. Çok üzülüyorum, Alzheimer başlangıcı olabilir. Acil şifalar diliyorum."

"Artık bu kadar yalan bu kadar sahtekarca algılar..."

"Fenerbahçe başkanının ve yöneticilerinin bazı gazetecilerle drift ilişkiler içerisinde ve ısmarlama haber yaptıracak kadar bizi aşağılayacak iddialar attı ortaya. Daha çok yeni, bir TV programında bir sunucunun 'Fenerbahçeli hiçbir yönetici beni aramadı ama geçtiğimiz dönemlerde Erden Timur beni defalarcı aradı, mesaj attı' diye demeci var. Artık bu kadar yalan bu kadar sahtekarca algılar, bizi öfkelendirecek bir noktaya gelmiştir."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2023, 15:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Koyu galatasaraylı
Koyu galatasaraylı - 7 ay Önce

Kendi kuşlarını kandırmayı çok iyi biliyorlar. Bunca yıldır her transfer etmek istediğimiz oyuncuya teklif verip bizden almaya çalışmamışlar gibi pişkin pişkin yalanları ile anca kendi kuşlarını kandırırlar.. bunların şımarıklığı ve kendilerinin hiç bir başarısı olmamasına rağmen utanmadan en büyük klüp olduklarını iddaa etmeleri gibi saçmalıkları var.. bence doktora gözükmesi gereken bu kuş beyin hastalığına yakalananlardır..